1,5 yaşındaki oğlum doğru dürüst bisey yemiyor kızlar napim bilemedim
D Demet Kayıtlı Üye Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 881 17 Mart 2022 #1 1,5 yaşındaki oğlum doğru dürüst bisey yemiyor kızlar napim bilemedim
Ay_ışığım Kayıtlı Üye Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 117 12 Nisan 2022 #2 Ne yaptınız baya olmuş yazalı İnşaAllah çözüm bulmuşsunuz dur
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,408 Konum Kırklareli 12 Nisan 2022 #3 Demet' Alıntı: 1,5 yaşındaki oğlum doğru dürüst bisey yemiyor kızlar napim bilemedim Genişletmek için tıkla ... Kuzum doktora goturseydin bir iştah açıcı ilaç filan verir di minik paşaya
Demet' Alıntı: 1,5 yaşındaki oğlum doğru dürüst bisey yemiyor kızlar napim bilemedim Genişletmek için tıkla ... Kuzum doktora goturseydin bir iştah açıcı ilaç filan verir di minik paşaya
D Demet Kayıtlı Üye Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 881 12 Nisan 2022 #4 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Kuzum doktora goturseydin bir iştah açıcı ilaç filan verir di minik paşaya Genişletmek için tıkla ... Sagol canim götürürdüm ama şükrü iştahı açıldı, yiyor şuan yine yemey Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Kuzum doktora goturseydin bir iştah açıcı ilaç filan verir di minik paşaya Genişletmek için tıkla ... e başladı duzeldi
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Kuzum doktora goturseydin bir iştah açıcı ilaç filan verir di minik paşaya Genişletmek için tıkla ... Sagol canim götürürdüm ama şükrü iştahı açıldı, yiyor şuan yine yemey Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Kuzum doktora goturseydin bir iştah açıcı ilaç filan verir di minik paşaya Genişletmek için tıkla ... e başladı duzeldi
Ay_ışığım Kayıtlı Üye Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 117 12 Nisan 2022 #5 Demet' Alıntı: Sagol canim götürürdüm ama şükrü iştahı açıldı, yiyor şuan yine yemey e başladı duzeldi Genişletmek için tıkla ... Çok sevindim MashaAllah
Demet' Alıntı: Sagol canim götürürdüm ama şükrü iştahı açıldı, yiyor şuan yine yemey e başladı duzeldi Genişletmek için tıkla ... Çok sevindim MashaAllah
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,408 Konum Kırklareli 12 Nisan 2022 #6 Demet' Alıntı: Sagol canim götürürdüm ama şükrü iştahı açıldı, yiyor şuan yine yemey e başladı duzeldi Genişletmek için tıkla ... Şükür kuzum
Demet' Alıntı: Sagol canim götürürdüm ama şükrü iştahı açıldı, yiyor şuan yine yemey e başladı duzeldi Genişletmek için tıkla ... Şükür kuzum
Sümeyraaa🤍 Kayıtlı Üye Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 1,822 Konum Diyarbakır✌️ 12 Nisan 2022 #7 doktor ne ilaC verdi benim kızımda cok iştahsız 2 yasinda