100 tl yardimci olabilirmisniz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Bebis geliyor tarafından oluşturulan 100 tl yardimci olabilirmisniz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,066 kez görüntülenmiş, 30 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 100 tl yardimci olabilirmisniz
Konbuyu başlatan Bebis geliyor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gebe23
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Artık sağlk bakanlığı eski sisteme geri döndü. Hstaneye gidip muayene sıradı alabileceksnz bilgnz olsn yoksa randevu bulmak zaten zor intrnetten
Şuan kadın doğuma hiç randevu yok talep açtım artık bakalım Allah'tan 8 Nisana kadsr vaktim var ve sanırım randevu almadan da gidebilirim çünkü detaylı ultrasona gidip sonucu doktora göstereceğim 🤗 ama cidden randevu bulmak zor ben bişey olduğu zaman acile gidiyorum çünkü özele gitmek çok çok zor herşey aşırı pahalı ve oraya para verecek lüksüm yok şuan oraya vereceğim parayı çocuğuma biseyler alırım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Randavu alamıyorum canim yoksa devlete gidiyorum tabikide özele de acil gitmem gerekiyor 😥
Anladım da buradan bu konuda destek geleceğini sanmıyorum bence çevrenizde birileri bu konuda bence daha çok yardımcı olabilirler 😐 şahsi fikrim bu yönde umarım aradığınız desteği bulabilirsiniz

Evlatlarim ❤️❤️

Kayıtlı Üye
rank
Eskiden ne guzel utanma vardi cekinme vardi belki gercekten ihtiyac sahibisindir dogrudur ama bu kadar rahat direk pat diye istenilmez herseyin bi adabı var usulü var arkadasim ayrica buraya gelene kadar hic mi kimsen yok
Haklısın bence de abla ben bile elbise istedim bebeğim için çekinerek utanarak istedim her ne kadar. Eskilerini giydirmediklerini istesemde çok utandım. Buraya bence yazana kadar ailen ya da arkadaşın esin akraban vardır bence. Böyle. Buraya yazmışsınız ama kim kime güveniyor bu devirde. Doğru diyebilir ama. Bize gelene kadar senin yakınların var. Hiç biri vermezse sende sorun var canım. Demek ki. Hiç değilse ambulans ara gelsinler geliyorlar yani ayıp

ErrBaa🧑🧒

Kayıtlı Üye
rank
Bi gün markete gittim sadece TLF arkasına kredi kartını koydum çanta almadım.yaşlı bi kadın geldi elinde bi tane Marul vardı bunu bana alır mısın dedi bende tmm bekleyin alışverişim az kaldı bitsin hepsini bir geçireyim dedim sonra kadın bişey demedi gitti kadını çaktırmadan reyonların arasında takip ettim 3_4 kişiden para aldı .Kadında nasıl düzgün görünümlü.Böyleleri yüzünden gercek ihtiyaç sahiplerini göremiyorum .Allah karşımıza dolandırıcı değil gerçekten ihtiyaç sahiplerini çıkarsın ki hem onların işleri görülsün hem bizim derecemiz artsın.

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...