🍭

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde İrmakk tarafından oluşturulan 🍭 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 956 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 🍭
Konbuyu başlatan İrmakk
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervegüll

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
17+5 oldum alt karın kasık bel ağrısı var sürekli, doktor idrar enfeksiyonu varmı diye tahlil yaptı temiz çıktı gebelikte yaşanabilir ağrılar bunlar endişe etme dedi bende aynı durumdayım bı oğlum var arkasını topluyorum sürekli eğilip kalkmak beni mahvediyor 😭

İrmakk

Kayıtlı Üye
rank
17+5 oldum alt karın kasık bel ağrısı var sürekli, doktor idrar enfeksiyonu varmı diye tahlil yaptı temiz çıktı gebelikte yaşanabilir ağrılar bunlar endişe etme dedi bende aynı durumdayım bı oğlum var arkasını topluyorum sürekli eğilip kalkmak beni mahvediyor 😭canim bende enfeksiyon war ya

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Enfeksiyon da ağrı yapıyor muhtemelen ağrının sebebi o canım bende enfeksiyon da yok ama ağrılarım var eğilip kalkmaktadır diye düşünüyorum çok oturamiyirun oğlum 5 yaşında ne istekleri bitiyo nede yaramazligi 😁

İrmakk

Kayıtlı Üye
rank
Enfeksiyon da ağrı yapıyor muhtemelen ağrının sebebi o canım bende enfeksiyon da yok ama ağrılarım var eğilip kalkmaktadır diye düşünüyorum çok oturamiyirun oğlum 5 yaşında ne istekleri bitiyo nede yaramazligi 😁
Senin isin daha zormus ya benim ilk bebegim olacak insaallah ama cok zor geciyor eside asagida die doktor hep uzan diyor insaallah yukari cikar 😔

Tüm sayfalar yüklendi.