Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
17+5 oldum alt karın kasık bel ağrısı var sürekli, doktor idrar enfeksiyonu varmı diye tahlil yaptı temiz çıktı gebelikte yaşanabilir ağrılar bunlar endişe etme dedi bende aynı durumdayım bı oğlum var arkasını topluyorum sürekli eğilip kalkmak beni mahvediyor
17+5 oldum alt karın kasık bel ağrısı var sürekli, doktor idrar enfeksiyonu varmı diye tahlil yaptı temiz çıktı gebelikte yaşanabilir ağrılar bunlar endişe etme dedi bende aynı durumdayım bı oğlum var arkasını topluyorum sürekli eğilip kalkmak beni mahvediyor canim bende enfeksiyon war ya
Enfeksiyon da ağrı yapıyor muhtemelen ağrının sebebi o canım bende enfeksiyon da yok ama ağrılarım var eğilip kalkmaktadır diye düşünüyorum çok oturamiyirun oğlum 5 yaşında ne istekleri bitiyo nede yaramazligi
Enfeksiyon da ağrı yapıyor muhtemelen ağrının sebebi o canım bende enfeksiyon da yok ama ağrılarım var eğilip kalkmaktadır diye düşünüyorum çok oturamiyirun oğlum 5 yaşında ne istekleri bitiyo nede yaramazligi