M Melikeİz Kayıtlı Üye Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 8 Salı saat 18:30'de #1 Arkadaşlar iyi akşamlar 11+2 gebeyim sırtım ve karnım ağrıyor sizde de oluyormu ilk gebeligim korkulacak bir şey var mı sizce?
Arkadaşlar iyi akşamlar 11+2 gebeyim sırtım ve karnım ağrıyor sizde de oluyormu ilk gebeligim korkulacak bir şey var mı sizce?
T Tubiss00 Kayıtlı Üye Katılım 28 Eylül 2024 Mesajlar 54 Salı saat 18:32'de #2 Benim olmamıştı , doktora gitsene canım karnın niye ağırsın ki ? Kanaman var mı Oyla 0 Downvote
M Melikeİz Kayıtlı Üye Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 8 Salı saat 18:34'de #3 Tubiss00' Alıntı: Benim olmamıştı , doktora gitsene canım karnın niye ağırsın ki ? Kanaman var mı Genişletmek için tıkla ... Hayır hayır Allah'tan hiç kanamam yok Oyla 0 Downvote
Tubiss00' Alıntı: Benim olmamıştı , doktora gitsene canım karnın niye ağırsın ki ? Kanaman var mı Genişletmek için tıkla ... Hayır hayır Allah'tan hiç kanamam yok
T Tubiss00 Kayıtlı Üye Katılım 28 Eylül 2024 Mesajlar 54 Salı saat 18:35'de #4 Melikeİz' Alıntı: Hayır hayır Allah'tan hiç kanamam yok Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum canım o zaman kanaman yoksa arkadaşlardan aynı şeyi yaşayan varsa yazar illa ama sen yine de doktora söyle şikayetini Oyla 0 Downvote
Melikeİz' Alıntı: Hayır hayır Allah'tan hiç kanamam yok Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum canım o zaman kanaman yoksa arkadaşlardan aynı şeyi yaşayan varsa yazar illa ama sen yine de doktora söyle şikayetini
M Melikeİz Kayıtlı Üye Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 8 Salı saat 18:50'de #5 Tubiss00' Alıntı: Bilmiyorum canım o zaman kanaman yoksa arkadaşlardan aynı şeyi yaşayan varsa yazar illa ama sen yine de doktora söyle şikayetini Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Oyla 0 Downvote
Tubiss00' Alıntı: Bilmiyorum canım o zaman kanaman yoksa arkadaşlardan aynı şeyi yaşayan varsa yazar illa ama sen yine de doktora söyle şikayetini Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim