Ay inşallah canımEvet cnm başlamış bi iki haftaya daha çok hissedersin
Yerim yerimmmAra ara karnımda sağ sol veya ortada sertleşme oluyor otururken veya uzanırken bu bebeğin toplanması değil mi kızlar benim kızımda hissettiriyor kendini yani
Benimde çok oluyor hep kendini köşelerde topluyorAra ara karnımda sağ sol veya ortada sertleşme oluyor otururken veya uzanırken bu bebeğin toplanması değil mi kızlar benim kızımda hissettiriyor kendini yani
Senin kızını yerim haAra ara karnımda sağ sol veya ortada sertleşme oluyor otururken veya uzanırken bu bebeğin toplanması değil mi kızlar benim kızımda hissettiriyor kendini yani
Nur bazen benim oglan yapıyor diyorum oglum yerin darmı geldi iki büklüm oldun hemen kendini düzeltiyor namıssızAra ara karnımda sağ sol veya ortada sertleşme oluyor otururken veya uzanırken bu bebeğin toplanması değil mi kızlar benim kızımda hissettiriyor kendini yani
Nur bazen benim oglan yapıyor diyorum oglum yerin darmı geldi iki büklüm oldun hemen kendini düzeltiyor namıssızAra ara karnımda sağ sol veya ortada sertleşme oluyor otururken veya uzanırken bu bebeğin toplanması değil mi kızlar benim kızımda hissettiriyor kendini yani
Nasıl güzel bir duyguYerim yerimmm
Değil mi bir yerde toplanıyor o kadar hoşuma gidiyor ki kendini belli etmesiBenimde çok oluyor hep kendini köşelerde topluyor
Ya sorma yerleride var ama böyle yapması çok hoşuma gidiyor ben burdayım diye hatırlatıyor sankiSenin kızını yerim ha
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Nur bazen benim oglan yapıyor diyorum oglum yerin darmı geldi iki büklüm oldun hemen kendini düzeltiyor namıssız
Nur bazen benim oglan yapıyor diyorum oglum yerin darmı geldi iki büklüm oldun hemen kendini düzeltiyor namıssız
Koca yer var sıkıştırıyor kendiniNasıl güzel bir duygu
Değil mi bir yerde toplanıyor o kadar hoşuma gidiyor ki kendini belli etmesi
Ya sorma yerleride var ama böyle yapması çok hoşuma gidiyor ben burdayım diye hatırlatıyor sanki
Cidden ya desem 25 30 haftalık yeri yok anlıyacam ama benim kızıma rahat batıyor sanırımKoca yer var sıkıştırıyor kendini
Ozamn ne yapacklar acabaCidden ya desem 25 30 haftalık yeri yok anlıyacam ama benim kızıma rahat batıyor sanırım