Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
16+4 de kanama
Konbuyu başlatanMucizemibeklerken
Toplam 12 yorum
Başlangıç tarihi
Gebelik Takibim Konu Bilgileri
İnstagram hesabımızı takip edin indirimleri kaçırmayın
@gebelikhamilelikannelik
Arkadaşlar merhaba ilk gebeliğim dusukle sonuçlandı Şuan da 16+4 gebeyim ve dün çok fazla kanamam oldu acile gittik bebekte sıkıntı görülmedi Eve yolladılar benim gibi hamielliginde kanama geçiren ve sağlıkla kucağına alan anneler lütfen sizde bana umut olun dünden beri perişanım
Arkadaşlar merhaba ilk gebeliğim dusukle sonuçlandı Şuan da 16+4 gebeyim ve dün çok fazla kanamam oldu acile gittik bebekte sıkıntı görülmedi Eve yolladılar benim gibi hamielliginde kanama geçiren ve sağlıkla kucağına alan anneler lütfen sizde bana umut olun dünden beri perişanım
Bendede ilkinde 18. Haftada oldu ama az biseydi acile gitmiştim bebekte sıkıntı yok dediler eve gönderdiler kızım simdi 1 bucuk yaşında inşallah seninde bir problem olmaz sağlıkla alırsın kucağına
Bende de olmuştu Allah'ın izniyle bişey olmaz bebekte sıkıntı görmemişler zaten
İdrar yollarındaki enfeksiyondan oluyormuş
Bana küçük bı hap vermişti oğlum şimdi 1.5 yaşında
Lokma rabbim seni ve evladını korusun
Bende de olmuştu Allah'ın izniyle bişey olmaz bebekte sıkıntı görmemişler zaten
İdrar yollarındaki enfeksiyondan oluyormuş
Bana küçük bı hap vermişti oğlum şimdi 1.5 yaşında
Lokma rabbim seni ve evladını korusun
Bendede ilkinde 18. Haftada oldu ama az biseydi acile gitmiştim bebekte sıkıntı yok dediler eve gönderdiler kızım simdi 1 bucuk yaşında inşallah seninde bir problem olmaz sağlıkla alırsın kucağına
Merhaba canim ben ikinci bebegimde aynisini yasamisdim simdi kizim 5yasinda buyudu. dinlen fazla agir isler yapma kafana takma sakin ol. insallah simdi 3. Ye hamileyim