Sorum var 16. Haftada ciltde kuruluk gerilme

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Esroşum tarafından oluşturulan 16. Haftada ciltde kuruluk gerilme başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 472 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 16. Haftada ciltde kuruluk gerilme
Konbuyu başlatan Esroşum
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Esroşum

Esroşum

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaşlar 16. Haftandayım yüzüm çok fazla kurudu ve geriliyor doğal hangi ürünü kullansam fayda eder bileniniz varmı

Aryam

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Merhaba arkadaşlar 16. Haftandayım yüzüm çok fazla kurudu ve geriliyor doğal hangi ürünü kullansam fayda eder bileniniz varmı
Valla bende de oluyordu ben Bebek yağı kulandım Dalin o iyi gelmişti yine doktora sor cnm o ne tavsiye ederse onu kullan 🥰

Yelizenisdeniz

Kayıtlı Üye
rank
Aynı durumu ben de yaşadım bana en iyi gelen ve en temizi bepantol onarıcı merhem olanı. Krem de vardı ama merhem daha yağlı olduğu için çok iyi geldi tavsiye ederim

Yelizenisdeniz

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar hassas ciltlerde bebek yağı olmuyor birkaç kez denedim ve kızarıklarım asla geçmemekle birlikte arttı en iyisi bepantol tertemiz içerikli benim cildimi onardıysa herkesi onarır diye düşünüyorum 🤭

Tüm sayfalar yüklendi.