Sorum var 16. Haftada göbek deliğinde ağrı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Esroşum tarafından oluşturulan 16. Haftada göbek deliğinde ağrı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 514 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 16. Haftada göbek deliğinde ağrı
Konbuyu başlatan Esroşum
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Esroşum

Esroşum

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaşlar 16. Haftam doldu ara ara göbek deliğimde batma oluyor nedenini bilen aynı şeyleri yaşayanınız varmı

S

S m

Guest
Merhaba arkadaşlar 16. Haftam doldu ara ara göbek deliğimde batma oluyor nedenini bilen aynı şeyleri yaşayanınız varmı
Merhaba aa bizde 16 haftadayiz benimde gerilme var karnimda yemek yemeye oturucam sanki Yeni yemek yemişim şişmişim gibi geliyor 😄ama göbek deligimde batma olmuyor sizin cinsiyet beli mi bizim erkek sağlıklı olsunlar da yeter Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hepimizin 🤲🌹

Esroşum

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba aa bizde 16 haftadayiz benimde gerilme var karnimda yemek yemeye oturucam sanki Yeni yemek yemişim şişmişim gibi geliyor 😄ama göbek deligimde batma olmuyor sizin cinsiyet beli mi bizim erkek sağlıklı olsunlar da yeter Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hepimizin 🤲🌹
Benim yemek yedikten çok şişlik oluyor az da yesem aynı şeyi yaşıyorum ama bi kaç gündür göbek deliğimde batma çekilme gibi şeyler hissediyorum benimde erkek rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi🤲🤲🤲
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim de öyle oldu bi süre sonra göbek deliğim dışarı çıktı bebek itiyormuş normalmiş ama baya canım acımıştı bir kaç hafta
Aaa öyledemi oluyormuş ilk kez duydum sağlıklı olsunlarda bunlar gelip geçer☺️

O bende de oluyordu doktora sordum normal dedi rahim genişlediği içinmiş
Çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için doktor kontrolüme daha var sürekli gitmek te istemiyordum açıkçası içim rahatladı ☺️

Zeyp0

Kayıtlı Üye
rank
Benim yemek yedikten çok şişlik oluyor az da yesem aynı şeyi yaşıyorum ama bi kaç gündür göbek deliğimde batma çekilme gibi şeyler hissediyorum benimde erkek rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi🤲🤲🤲

Aaa öyledemi oluyormuş ilk kez duydum sağlıklı olsunlarda bunlar gelip geçer☺️

Çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için doktor kontrolüme daha var sürekli gitmek te istemiyordum açıkçası içim rahatladı ☺️
Ne demek sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah rabbim

Tüm sayfalar yüklendi.