Merhaba kizlar . Bebisinizi hisstemeye basladiniz mi ben daha yeni yeni hissediyorum bebegimi ❤
E Esmaa Kayıtlı Üye Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 57 26 Eylül 2021 #1 Merhaba kizlar . Bebisinizi hisstemeye basladiniz mi ben daha yeni yeni hissediyorum bebegimi ❤
O Ozlem kzlrmk. Kayıtlı Üye Katılım 22 Eylül 2021 Mesajlar 250 26 Eylül 2021 #2 Esmaa' Alıntı: Merhaba kizlar . Bebisinizi hisstemeye basladiniz mi ben daha yeni yeni hissediyorum bebegimi ❤ Genişletmek için tıkla ... Ben 16 haftaligim cnm ama 14 haftalik oldugundan beri hissediyorum cok sık degil ama 3 cocuk olunca tecrube kazaniyo insan
Esmaa' Alıntı: Merhaba kizlar . Bebisinizi hisstemeye basladiniz mi ben daha yeni yeni hissediyorum bebegimi ❤ Genişletmek için tıkla ... Ben 16 haftaligim cnm ama 14 haftalik oldugundan beri hissediyorum cok sık degil ama 3 cocuk olunca tecrube kazaniyo insan
E Esmaa Kayıtlı Üye Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 57 26 Eylül 2021 #3 Ozlem kzlrmk.' Alıntı: Ben 16 haftaligim cnm ama 14 haftalik oldugundan beri hissediyorum cok sık degil ama 3 cocuk olunca tecrube kazaniyo insan Genişletmek için tıkla ... benimde ikinci olucak insallah yeni yeni hissediyorum
Ozlem kzlrmk.' Alıntı: Ben 16 haftaligim cnm ama 14 haftalik oldugundan beri hissediyorum cok sık degil ama 3 cocuk olunca tecrube kazaniyo insan Genişletmek için tıkla ... benimde ikinci olucak insallah yeni yeni hissediyorum
Gizemrüya Kayıtlı Üye Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 4,039 Konum Konya 26 Eylül 2021 #4 Esmaa' Alıntı: Merhaba kizlar . Bebisinizi hisstemeye basladiniz mi ben daha yeni yeni hissediyorum bebegimi ❤ Genişletmek için tıkla ... Bende 18 haftada hissettim canım şuan 19+3 olduk tekmelerini hissediyorum minik minik çok tatlı
Esmaa' Alıntı: Merhaba kizlar . Bebisinizi hisstemeye basladiniz mi ben daha yeni yeni hissediyorum bebegimi ❤ Genişletmek için tıkla ... Bende 18 haftada hissettim canım şuan 19+3 olduk tekmelerini hissediyorum minik minik çok tatlı
Elmas🌼timur Kayıtlı Üye Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 347 26 Eylül 2021 #5 Esmaa' Alıntı: Merhaba kizlar . Bebisinizi hisstemeye basladiniz mi ben daha yeni yeni hissediyorum bebegimi ❤ Genişletmek için tıkla ... Bende 18+4 ve iki haftadır hissediyorum bu aralar iyice belirgin hissediyorum ikinci gebeligim
Esmaa' Alıntı: Merhaba kizlar . Bebisinizi hisstemeye basladiniz mi ben daha yeni yeni hissediyorum bebegimi ❤ Genişletmek için tıkla ... Bende 18+4 ve iki haftadır hissediyorum bu aralar iyice belirgin hissediyorum ikinci gebeligim
N Nur123 Kayıtlı Üye Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5,977 26 Eylül 2021 #6 Benimde ikinci 16 haftadan beri hissediyorum
Sibelita Kayıtlı Üye Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 1,314 26 Eylül 2021 #7 Bende ilk 18 haftamda hissettim ❤
E Esmaa Kayıtlı Üye Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 57 26 Eylül 2021 #8 Masallah bebislerimize ❤ kucagima almak icin sabirsizlaniyorum yaa
P Ponçik anne Kayıtlı Üye Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 74 27 Eylül 2021 #9 Esmaa' Alıntı: Merhaba kizlar . Bebisinizi hisstemeye basladiniz mi ben daha yeni yeni hissediyorum bebegimi ❤ Genişletmek için tıkla ... 17+2 haftaligim bebeğim kasığımda senndemi öyle Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 27 Eylül 2021 Gizemrüya' Alıntı: Bende 18 haftada hissettim canım şuan 19+3 olduk tekmelerini hissediyorum minik minik çok tatlı Genişletmek için tıkla ... Bn hala hissetmiyorum ikinci gebeligm 17+2 normalmi
Esmaa' Alıntı: Merhaba kizlar . Bebisinizi hisstemeye basladiniz mi ben daha yeni yeni hissediyorum bebegimi ❤ Genişletmek için tıkla ... 17+2 haftaligim bebeğim kasığımda senndemi öyle Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 27 Eylül 2021 Gizemrüya' Alıntı: Bende 18 haftada hissettim canım şuan 19+3 olduk tekmelerini hissediyorum minik minik çok tatlı Genişletmek için tıkla ... Bn hala hissetmiyorum ikinci gebeligm 17+2 normalmi
Gizemrüya Kayıtlı Üye Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 4,039 Konum Konya 27 Eylül 2021 #10 Tabiki normal canım benim 22. Haftaya kadar yolu var diyor doktorlar 2 haftaya kalmaz hissetmeye başlarsın Ponçik anne' Alıntı: 17+2 haftaligim bebeğim kasığımda senndemi öyle Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 27 Eylül 2021 Bn hala hissetmiyorum ikinci gebeligm 17+2 normalmi Genişletmek için tıkla ...
Tabiki normal canım benim 22. Haftaya kadar yolu var diyor doktorlar 2 haftaya kalmaz hissetmeye başlarsın Ponçik anne' Alıntı: 17+2 haftaligim bebeğim kasığımda senndemi öyle Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 27 Eylül 2021 Bn hala hissetmiyorum ikinci gebeligm 17+2 normalmi Genişletmek için tıkla ...