Sorum var ??

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sema oğurlu tarafından oluşturulan ?? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,761 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı ??
Konbuyu başlatan Sema oğurlu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sema oğurlu

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar üç gün önce tetenoz aşısı vuruldum hala çok şiddetli agriyo ne zaman geçer yada bu kadar ağrıması normal mi çok gıcık bı ağrısı var
Gayet normal kuzum ben 2 hafta üstüne yatamadım bile inşallah senin ki o kadwr uzun sürmez 🤲🏻

Sema oğurlu

Kayıtlı Üye
rank
Gayet normal ben ilkinde 3 gün yatamadım bugün ikinciyi olacağım🤦🏻‍♀️
Ben hayatımda bı daha vurulmicam bu iğneyi çok kötü ya bütün günlük hayatımı etkiledi ne bi iş yapabiliyorum nede çocuklara zaman ayirabiliyorim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Gayet normal kuzum ben 2 hafta üstüne yatamadım bile inşallah senin ki o kadwr uzun sürmez 🤲🏻
Surmesin okadar ya gerçekten berbat bsey bayram arifesinde böyle geldi başıma hiç bsey yapamıyorum ağlıyorum artık

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Ben hayatımda bı daha vurulmicam bu iğneyi çok kötü ya bütün günlük hayatımı etkiledi ne bi iş yapabiliyorum nede çocuklara zaman ayirabiliyorim
Kuzum bizim sağlığımız için mecburi maalesef. Doğumda kullanılan aletlerden tetanoz olmamamız için yapılıyor. Bu aşı birkaç günümüzü bizden çalsada doğumda kendimizi garantiye almış oluyoruz

Sema oğurlu

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum bizim sağlığımız için mecburi maalesef. Doğumda kullanılan aletlerden tetanoz olmamamız için yapılıyor. Bu aşı birkaç günümüzü bizden çalsada doğumda kendimizi garantiye almış oluyoruz
Orası öyle ama böyle bsey daha önce görmedim ben gerçekten covid aşısı bile bu kadar ağrı yapmadı ki ☺️

Sema oğurlu

Kayıtlı Üye
rank
Şahsen bende covid aşısıda ağrı yapmıştı 😅 o yüzden daha önceden tecrübeliyim bu konuda. Ağrı için parol içtinmi gerçi oda pek fayda etmez ama hafifletebilir
Gülüm hiç fayda etmiyo parol içiyorum bı saat sonrasında etkisini gosteriyo ama tamamen gecirmiyo üç gündür çok fena geciyo benim için ☺️☺️☺️

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank

Surmesin okadar ya gerçekten berbat bsey bayram arifesinde böyle geldi başıma hiç bsey yapamıyorum ağlıyorum artık
Ya çok geçmiş olsun kuzum ağrı kesici filan iç istersen rabbim hemencecik atlatmasni sağlasın inslalah cidden çok sıkıntı bir iğne

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar