Sorum var ????

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sema oğurlu tarafından oluşturulan ???? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,141 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı ????
Konbuyu başlatan Sema oğurlu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
29+5teyim kızlar geceden beri bebeğin hareketleri hissetmiyorum ve sabit bı şekilde duruyo normalde gece uyanıp bseyler yediğimde yerinde durmazdi bu saat oldu hala hareket etmiyo ve cokkk fazlasıyla akıntım başladı ağrım ve sandım da var sizce ne oldu bana erken doğum mu yapıyorum acaba
Kuzum benim ilk gebeliğimde iki gün boyunca hareketlerini hissetmemiştim doktor normal demişti endişe etme

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Hareketlerinden dolayı değil akıntım çok var ve bel ağrım kaşık agrim çok var ondan korkuyorim
Canım sen bir doktora git ihmal etme. Herkeste aynı olacak diye bir şey yok benim gebeliğimde doktorum 2 saatten fazla hissetmezsen gel demişti direk. Hastaneye gidip baktırsan hem birşey kaybetmezsin hemde için rahat eder

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
29+5teyim kızlar geceden beri bebeğin hareketleri hissetmiyorum ve sabit bı şekilde duruyo normalde gece uyanıp bseyler yediğimde yerinde durmazdi bu saat oldu hala hareket etmiyo ve cokkk fazlasıyla akıntım başladı ağrım ve sandım da var sizce ne oldu bana erken doğum mu yapıyorum acaba
Cnm.arada hareket etmemesi çok normal ama.senin ağrın varmış baya bence bı acile görün zaman kaybetme geçmiş olsun

Sema oğurlu

Kayıtlı Üye
rank
Canım sen bir doktora git ihmal etme. Herkeste aynı olacak diye bir şey yok benim gebeliğimde doktorum 2 saatten fazla hissetmezsen gel demişti direk. Hastaneye gidip baktırsan hem birşey kaybetmezsin hemde için rahat eder
Aynen öyle gülüm valla gidicem bugün çok saol 😘

2 prenses1prens annesi

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun canım inşallah bir sıkıntı çıkmaz sağlıcakla alırsın yavrunu kucağına 🤲 benimde ağrılı sancılı en fazla 35 haftaya kadar dayandım erken doğmuştu git bi serum falan takarlar

Tüm sayfalar yüklendi.