2 gun suren adet

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Derdim var kategorisinde Kelebekk07 tarafından oluşturulan 2 gun suren adet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 194 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Derdim var
Konu Başlığı 2 gun suren adet
Konbuyu başlatan Kelebekk07
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Kelebekk07

Kelebekk07

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 16sinda adet oldum 18baktim bitmis bile ama ilk gün afedersiniz sildigimde portulenmis sekilde tek tek koyu renkte kanamam vardi (adet gib ama daha varkli hic gormedim ben kendimde oyle bugunde sagigima iyme batiyor cikiyor acaba gevelik mi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Resimler var ama mideniz kaldirmaz diye atmadım.

Bager duha 👼🤍

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 16sinda adet oldum 18baktim bitmis bile ama ilk gün afedersiniz sildigimde portulenmis sekilde tek tek koyu renkte kanamam vardi (adet gib ama daha varkli hic gormedim ben kendimde oyle bugunde sagigima iyme batiyor cikiyor acaba gevelik mi

Resimler var ama mideniz kaldirmaz diye atmadım.
Yerleşme kanaması olabilir

Yasemin59

Kayıtlı Üye
rank
Ben de adet oldum sanmıştım 2 gün sürdü. Adet olamıyorum diye doktora gidecektim ki test yaptım hamileymişim 🥰

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Bence test yapmalısın benimde bu gebelikte adetim 3 gün sürmüştü ama sadece ilk gün yoğun kan gelmişti diğer 2 gün lekelenmeydi. Diğer adetime 10 gün kala kanda beta pozitif gördüm

Kelebekk07

Kayıtlı Üye
rank
Bence test yapmalısın benimde bu gebelikte adetim 3 gün sürmüştü ama sadece ilk gün yoğun kan gelmişti diğer 2 gün lekelenmeydi. Diğer adetime 10 gün kala kanda beta pozitif gördüm
Ay ben cok istiyorum esim cocuk dhaa kucuk diye istemiyor kendi cekiliyor iliski sineasinda inshallah oyledir ya 🥰

A
Yaa ben hic sanmiyorum keske olsa hic agrim vilan yok su anlik ilk adetimin resmini cektim cok degisik koyu renkli kirmizi kahverengi kan icinde poturcukler var

Tam adet döneminde olur
Bilmiyordum tesekkur ederim

Yerleşme kanaması olabilir
Yerlesme kanamasi acik renk oluyor dediler

Tüm sayfalar yüklendi.