Sorum var 2.qy asisi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde EbruSamir❤ tarafından oluşturulan 2.qy asisi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 449 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 2.qy asisi
Konbuyu başlatan EbruSamir❤
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Baharrr

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
2.ay asisi icin bilgilendirirmisinz beni ne gibi surex var acaba ates vs. Sknti oluyormu anneler 🤲👋👋😙😙
3 aşı yapılıyor 2 bacağa 1 tane kola şu iz çıkaran aşı varya verem aşısı o ağrı yapıyor ateş huzursuzluk oluyor 1 2 gün aşı yaptırıcaksan götürmeden ilaç ver canım ağrısı az olur

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
2.ay asisi icin bilgilendirirmisinz beni ne gibi surex var acaba ates vs. Sknti oluyormu anneler 🤲👋👋😙😙
Kuzum bizde yeni olduk sayılır biraz geç kaldık aşıya gitmeden önce yarim çay kaşığı calpol verdim asida çok ağladı bacaklarından vurulurken kolundan çok ağlamadı ama 1 buçuk gün boyunca 4 saat ara ile calpol verdim şükür ateşi olmadı ama aciyordu sanırım çok aşırı huysuzdu bugün biraz daha iyi şükür Inşallah sende sorunsuz ağrısız ateşsiz atlatırsın kuzum🤲🙏

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Kuzum bizde yeni olduk sayılır biraz geç kaldık aşıya gitmeden önce yarim çay kaşığı calpol verdim asida çok ağladı bacaklarından vurulurken kolundan çok ağlamadı ama 1 buçuk gün boyunca 4 saat ara ile calpol verdim şükür ateşi olmadı ama aciyordu sanırım çok aşırı huysuzdu bugün biraz daha iyi şükür Inşallah sende sorunsuz ağrısız ateşsiz atlatırsın kuzum🤲🙏
Napyorsun asnacim

EbruSamir❤

Kayıtlı Üye
rank
3 aşı yapılıyor 2 bacağa 1 tane kola şu iz çıkaran aşı varya verem aşısı o ağrı yapıyor ateş huzursuzluk oluyor 1 2 gün aşı yaptırıcaksan götürmeden ilaç ver canım ağrısı az olur
😔😔😔nasil ilac verim ki cok kucuk daha 48 günlük
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Amin canim cook amin.. ama calpol nedir bilmiOrum.1ä🤑😁😁

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar