20 haftalık kasık ağrısı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Panikbiranne tarafından oluşturulan 20 haftalık kasık ağrısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 300 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 20 haftalık kasık ağrısı
Konbuyu başlatan Panikbiranne
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk

Panikbiranne

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bugün ayakta yürüyünce özellikle felaket kasıklarım batıyor ağrı saplanıyoe iiki kasığada hani hapşırınca şiddetli ani kasık ağrısı girer ya öyle oluyor yürüyünce biraz vajinaya da vuruyor acaba idrar enfeksiyonu mu oldum yine 😔

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bugün ayakta yürüyünce özellikle felaket kasıklarım batıyor ağrı saplanıyoe iiki kasığada hani hapşırınca şiddetli ani kasık ağrısı girer ya öyle oluyor yürüyünce biraz vajinaya da vuruyor acaba idrar enfeksiyonu mu oldum yine 😔
Canım benim gebelik boyunca geçmedi o ağrılarım mahvoldum doğuruna kadar doğum sancılarına yakın sancılarım oluyordu hep ama işin ilginç tarafı hiç idrar yolu enfeksiyonu da olmadım bu gebeliğim de. Drum gebelik sayısı arttıkça ağrı sancı da artıyor. Her gebelikten sonra vücut biraz daha deforme oluyor ve etkisi kalıyor ağrılarının öncekilerden çok olması normal demişti. Sen yinede bi dra görün istersen dediğin gibi belki enfeksiyon vardır

Tüm sayfalar yüklendi.