4lu tarama şartmi
Husnıyeeee Kayıtlı Üye Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 1,588 14 Aralık 2021 #2 Bilmiyorum şart mı ama ben yaptırmadım açıkçası
İ İkizlerin annesi Kayıtlı Üye Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 348 14 Aralık 2021 #3 Beernna' Alıntı: 4lu tarama şartmi Genişletmek için tıkla ... Neden giriyorsun
B Beernna Kayıtlı Üye Katılım 14 Aralık 2021 Mesajlar 5 14 Aralık 2021 #4 Husnıyeeee' Alıntı: Bilmiyorum şart mı ama ben yaptırmadım açıkç Genişletmek için tıkla ... İkizlerin annesi' Alıntı: Neden giriyorsun Genişletmek için tıkla ... Hani 22 haftakikken gidiliyor ya doktrda bidaki kontrlnde 4lu taramaya gir öyle gel dedi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 14 Aralık 2021 Husnıyeeee' Alıntı: Bilmiyorum şart mı ama ben yaptırmadım açıkçası Genişletmek için tıkla ... İlkinde bende yaptrmadm glba öyle hatrlym
Husnıyeeee' Alıntı: Bilmiyorum şart mı ama ben yaptırmadım açıkç Genişletmek için tıkla ... İkizlerin annesi' Alıntı: Neden giriyorsun Genişletmek için tıkla ... Hani 22 haftakikken gidiliyor ya doktrda bidaki kontrlnde 4lu taramaya gir öyle gel dedi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 14 Aralık 2021 Husnıyeeee' Alıntı: Bilmiyorum şart mı ama ben yaptırmadım açıkçası Genişletmek için tıkla ... İlkinde bende yaptrmadm glba öyle hatrlym
İ İkizlerin annesi Kayıtlı Üye Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 348 15 Aralık 2021 #5 Beernna' Alıntı: Hani 22 haftakikken gidiliyor ya doktrda bidaki kontrlnde 4lu taramaya gir öyle gel dedi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 14 Aralık 2021 İlkinde bende yaptrmadm glba öyle hatrlym Genişletmek için tıkla ... Ben de yaptırmadım sadece ikili test yaptırdım birde ayrıntılı ultrasona girdim
Beernna' Alıntı: Hani 22 haftakikken gidiliyor ya doktrda bidaki kontrlnde 4lu taramaya gir öyle gel dedi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 14 Aralık 2021 İlkinde bende yaptrmadm glba öyle hatrlym Genişletmek için tıkla ... Ben de yaptırmadım sadece ikili test yaptırdım birde ayrıntılı ultrasona girdim