23 haftalık gebelik de suyum geldi başına gelen var mı ?
G Gökçenhalise Kayıtlı Üye Katılım 22 Nisan 2024 Mesajlar 2 2 Ağustos 2024 #1 23 haftalık gebelik de suyum geldi başına gelen var mı ?
D Doğa'm 💜 Kayıtlı Üye Katılım 30 Kasım 2022 Mesajlar 1,869 Konum Ankara 2 Ağustos 2024 #2 Aaa hastaneye gitmen gerek bebek susuz kalmasın gitmişsindir inşaAllah
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,403 Konum Kırklareli 2 Ağustos 2024 #4 Gökçenhalise' Alıntı: 23 haftalık gebelik de suyum geldi başına gelen var mı ? Genişletmek için tıkla ... Hastaneye git canım @Belinayin❤️ Annesi ninde başına geldi umarım onun gibi geri düzelirsin sağlıkla alırsın bebeğini
Gökçenhalise' Alıntı: 23 haftalık gebelik de suyum geldi başına gelen var mı ? Genişletmek için tıkla ... Hastaneye git canım @Belinayin❤️ Annesi ninde başına geldi umarım onun gibi geri düzelirsin sağlıkla alırsın bebeğini
Hülya12 Moderator Yönetici ModAyın Annesi Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 21,936 2 Ağustos 2024 #5 Gökçenhalise' Alıntı: 23 haftalık gebelik de suyum geldi başına gelen var mı ? Genişletmek için tıkla ... Canım gittinmi hastaneye insallh kötü birşey yoktur
Gökçenhalise' Alıntı: 23 haftalık gebelik de suyum geldi başına gelen var mı ? Genişletmek için tıkla ... Canım gittinmi hastaneye insallh kötü birşey yoktur
Belinayin❤️ Annesi Kayıtlı Üye Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 1,359 2 Ağustos 2024 #6 Gökçenhalise' Alıntı: 23 haftalık gebelik de suyum geldi başına gelen var mı ? Genişletmek için tıkla ... Ben aynısını yaşadım cnm gitdinmi hastahaneye ne diyyo drlar cnm
Gökçenhalise' Alıntı: 23 haftalık gebelik de suyum geldi başına gelen var mı ? Genişletmek için tıkla ... Ben aynısını yaşadım cnm gitdinmi hastahaneye ne diyyo drlar cnm
G Gökçenhalise Kayıtlı Üye Katılım 22 Nisan 2024 Mesajlar 2 6 Ağustos 2024 #7 Evet çapadayım yatış verildi hastanedeyim hala