Konuya cevap cer

Aydede hanım gerçekten özür dilerim sizden  biliyorum sızı gerçekten üzdüm kırdım ama imkanı neler cektigimi bilmiyonuz yorumlari yalnis okudum agliyorum nasil dilim vardi dedim diye  anneyi uzdum dedim

[automerge]1662848844[/automerge]

Senin gibi tatli birini üzdüm yemim.ederim bilerek yapmadım biliyorum şuan neler düşünüyorsunuz yine siz tatli birisinizin cevap verdiniz kendime beddua okuyorum  kahretsin beni nasıl yapabildim diye  nasil bu konuma gelebildim diye aklım almıyor siz çok merhametli iyi niyetli insansiniz rabbim güzel kalbiizdekini size versin katsayı size bagislasin  durumun inanki çok farklı ayşe hanım sadece helalil istiyom affetmenizi uygulamaya girmwyin derseniz girmem ben

[automerge]1662849553[/automerge]

Ayse hanım herkes tarafından terkedildim sevilmedim çocuğum olmadı daha çok şey senin gibi merhametli insanı kırdım üzdüm nolursunuz  affedin hersey yalnis anlmadan ibaret yemin ederimki lanet olsun yasadigim hayattan dolayi bu duruma geldim  herkez okusun kayranin añesini uzudum ondan arkdasindan ozur dilerim cok degerli birisi kendisi herseyi yalnis anladim  yalnis okudum boyle insan bulunmaz asla af diliyorum