24 haftalik bebek hareketleri cok hissetmiyorum

• Konbuyu başlatan Kızlar
  • Toplam 8 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kızlar tarafından oluşturulan 24 haftalik bebek hareketleri cok hissetmiyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 986 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 24 haftalik bebek hareketleri cok hissetmiyorum
Konbuyu başlatan Kızlar
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 𝙰𝚕𝚒𝚑𝚊𝚗'ı𝚗 𝙰𝚗𝚗𝚎𝚜𝚒♡

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar normal mi 24+2 ama anca durtersem tepki veriyor oda ona bile bazenn cvp yok
Ayy geçen hafta bizde oyleydik canım resmen delirecektim evde beyfendi keyfi gelirse vuruyordu ama şükür 2 3 gün sürdü şeker yesem tepki veriyor sonra haraket etmiyordu karnımda fazla aradan 2 3 gün geçince eski ritmine kavuştu 🤦🏻‍♀️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ağrın sızın oluyor mu benim çok ağrım oluyordu ben hep ağrıya bağladım çünkü ne zaman karnım kasığım Ağrısa o gün aksmaa kadar nazlı nazlı vursam mi vurmasam mi diyordu ağrım gittikten sonra eskisi gibi haraketlendi

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Cnm benimde öyle aç ve susuz kalırsan fazla hareket etmez .. tatlı yiyince hafif haraketlilik oluyor zaten daha küçük seninde fazla hissedilmez

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Bilmiyorum ki korktum sabahtan beri karnima.uyari veriyorum hareket etsin diye tık yok bu haftalarda normal mi yani
Kuzum kaç saattir harwket etmiyor tam olarak
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Tamam bende de oldu ama bu kadar uzun sürmezdi en azından 2 saatte bir tekme bile atardı sonra geri haraket etmezdi senin ki nasıl hafif bir kıpırtı bile yok mu eğer yoksa doktora git baksınlar bı

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Bak canım benim doktorum belirli haftalar da haraket azlığı olabilir çokluğunda olabilir sen zaten bir zaman sonra anormal haraketsziligi kendin de farkedersin demişti.yani şuan en iyi sen bilirsin bu kadar haraketsiz kalması normal mi değil mi diye şahsen doktorum anormal bir haraketszilik söz konusu olduğu zaman gel demişti bana

Tüm sayfalar yüklendi.