Kızlar bakın dışarıda daha belli oluyor değil mi kesinliği var mı yani 🤲🥰❤️
Derya06 Kayıtlı Üye Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 138 5 Aralık 2022 #1 Kızlar bakın dışarıda daha belli oluyor değil mi kesinliği var mı yani Ekli dosyalar IMG-20221205-WA0148.jpeg 863.9 KB · Görüntüleme: 98
3 paşa 1 prenses annesi Kayıtlı Üye Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 522 5 Aralık 2022 #2 Canım benim üç gebeligimdede böyle çıkmıştı ama kan testiyle net bir cevap alırsın
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,103 5 Aralık 2022 #3 Derya06' Alıntı: Kızlar bakın dışarıda daha belli oluyor değil mi kesinliği var mı yani Genişletmek için tıkla ... Evet canım kan testi de kesinlessin
Derya06' Alıntı: Kızlar bakın dışarıda daha belli oluyor değil mi kesinliği var mı yani Genişletmek için tıkla ... Evet canım kan testi de kesinlessin
Derya06 Kayıtlı Üye Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 138 5 Aralık 2022 #4 3 paşa 1 prenses annesi' Alıntı: Canım benim üç gebeligimdede böyle çıkmıştı ama kan testiyle net bir cevap alırsın Genişletmek için tıkla ... Evet canım yarın acile gidip sabah erkenden kan testi vereceğim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 5 Aralık 2022 Gamze Hümeyra' Alıntı: Evet canım kan testi de kesinlessin Genişletmek için tıkla ... Evet canım yarın acile gidip kan testi vereceğim
3 paşa 1 prenses annesi' Alıntı: Canım benim üç gebeligimdede böyle çıkmıştı ama kan testiyle net bir cevap alırsın Genişletmek için tıkla ... Evet canım yarın acile gidip sabah erkenden kan testi vereceğim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 5 Aralık 2022 Gamze Hümeyra' Alıntı: Evet canım kan testi de kesinlessin Genişletmek için tıkla ... Evet canım yarın acile gidip kan testi vereceğim
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,103 5 Aralık 2022 #5 Derya06' Alıntı: Evet canım yarın acile gidip sabah erkenden kan testi vereceğim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 5 Aralık 2022 Evet canım yarın acile gidip kan testi vereceğim Genişletmek için tıkla ... Hayırlı haberlerle inşallah kuzum
Derya06' Alıntı: Evet canım yarın acile gidip sabah erkenden kan testi vereceğim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 5 Aralık 2022 Evet canım yarın acile gidip kan testi vereceğim Genişletmek için tıkla ... Hayırlı haberlerle inşallah kuzum
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,020 Konum Çankırı 5 Aralık 2022 #6 Derya06' Alıntı: Kızlar bakın dışarıda daha belli oluyor değil mi kesinliği var mı yani Genişletmek için tıkla ... Oyyy canim deryam var var kuzum canini yerim senin guzel kalpli insan❤
Derya06' Alıntı: Kızlar bakın dışarıda daha belli oluyor değil mi kesinliği var mı yani Genişletmek için tıkla ... Oyyy canim deryam var var kuzum canini yerim senin guzel kalpli insan❤
Derya06 Kayıtlı Üye Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 138 5 Aralık 2022 #7 Evet kuzum sürekli bakıyorum yaa napıyım heycan sevinç mutluluk bi arada kuzum bnm güzelimmmm güzel kalpli Asenam Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 5 Aralık 2022 Gamze Hümeyra' Alıntı: Hayırlı haberlerle inşallah kuzum Genişletmek için tıkla ... İnşallah kuzum inşallah hemen haber vercm
Evet kuzum sürekli bakıyorum yaa napıyım heycan sevinç mutluluk bi arada kuzum bnm güzelimmmm güzel kalpli Asenam Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 5 Aralık 2022 Gamze Hümeyra' Alıntı: Hayırlı haberlerle inşallah kuzum Genişletmek için tıkla ... İnşallah kuzum inşallah hemen haber vercm
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,020 Konum Çankırı 5 Aralık 2022 #8 Derya06' Alıntı: Evet kuzum sürekli bakıyorum yaa napıyım heycan sevinç mutluluk bi arada kuzum bnm güzelimmmm güzel kalpli Asenam Genişletmek için tıkla ... Canımsın balimmm o gulen yuzun hic solmasin canim senin sevincini bizde emin ol burda yaşıyoruz canim
Derya06' Alıntı: Evet kuzum sürekli bakıyorum yaa napıyım heycan sevinç mutluluk bi arada kuzum bnm güzelimmmm güzel kalpli Asenam Genişletmek için tıkla ... Canımsın balimmm o gulen yuzun hic solmasin canim senin sevincini bizde emin ol burda yaşıyoruz canim
Derya06 Kayıtlı Üye Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 138 5 Aralık 2022 #9 Asena.ase' Alıntı: Canımsın balimmm o gulen yuzun hic solmasin canim senin sevincini bizde emin ol burda yaşıyoruz canim Genişletmek için tıkla ... Amin kuzum hepimizin inşallah kuzum eminim kuzum eminim Allah razı olsn hepinizden
Asena.ase' Alıntı: Canımsın balimmm o gulen yuzun hic solmasin canim senin sevincini bizde emin ol burda yaşıyoruz canim Genişletmek için tıkla ... Amin kuzum hepimizin inşallah kuzum eminim kuzum eminim Allah razı olsn hepinizden
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,020 Konum Çankırı 5 Aralık 2022 #10 Derya06' Alıntı: Amin kuzum hepimizin inşallah kuzum eminim kuzum eminim Allah razı olsn hepinizden Genişletmek için tıkla ... Allah sende de razi olsun kuzum benim❤
Derya06' Alıntı: Amin kuzum hepimizin inşallah kuzum eminim kuzum eminim Allah razı olsn hepinizden Genişletmek için tıkla ... Allah sende de razi olsun kuzum benim❤