25haftada bacak ağrısı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Haticegulasik01 tarafından oluşturulan 25haftada bacak ağrısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 543 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 25haftada bacak ağrısı
Konbuyu başlatan Haticegulasik01
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Haticegulasik01

Haticegulasik01

Kayıtlı Üye
rank
Ayakta durunca dizlerim ağrıyor çok çabuk yoruluyorum çok ağırlastim daha çok erken degil mi karnimda çok yok

iki kiz iki oğlan annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ayakta durunca dizlerim ağrıyor çok çabuk yoruluyorum çok ağırlastim daha çok erken degil mi karnimda çok yok
Canim geçer insallah rahim büyüdükçe ağrılar olması normal ayakta çok kalma dinlen sürekli ayaklarını uzat ben de başından beri çok çekiyorum sancılı bir gebelik yaşıyorum günümüz de az kaldı 13 gün var doğuma nasip se saglicak la dogsunlar minikler insallah

Haticegulasik01

Kayıtlı Üye
rank
Canim geçer insallah rahim büyüdükçe ağrılar olması normal ayakta çok kalma dinlen sürekli ayaklarını uzat ben de başından beri çok çekiyorum sancılı bir gebelik yaşıyorum günümüz de az kaldı 13 gün var doğuma nasip se saglicak la dogsunlar minikler insallah
Benimde öyle çok sancım oluyor kasıklarım belim bugün markete gittim eve zor geldim millet tiktokta dans ediyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Dinlen bol bol ve ayaklarını kaldır öyle.uzan daha iyi olur
Pilates topu aldm ayağımın altında surekli

Tüm sayfalar yüklendi.