2li 4lü tqrama

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Evlat aşığı tarafından oluşturulan 2li 4lü tqrama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 566 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 2li 4lü tqrama
Konbuyu başlatan Evlat aşığı
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Arzu Asel

Evlat aşığı

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bizim 2li taramamız gayet güzel cıktı ama 4lü tarama da yaptırmalı mı vakti geldi kararsız kaldım. Heryer covıt kaynıyo tek aşılıyım ondan korkuma acaba 4lü yaptırmasam mı diyorum ama tecrübeli olanların fıkrıne ıhtıyax duydum

Tomris geliyo

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bizim 2li taramamız gayet güzel cıktı ama 4lü tarama da yaptırmalı mı vakti geldi kararsız kaldım. Heryer covıt kaynıyo tek aşılıyım ondan korkuma acaba 4lü yaptırmasam mı diyorum ama tecrübeli olanların fıkrıne ıhtıyax duydum
Valla ciğerim ben covidle flaan alakası yok ama yaptırmıyorum çünkü hemsi ihtimaller üzerine boşa kafa karıştırmaya gerek duymuyorum bine gebeliğim bı tek ilkde yaptridim şimdiki aklım olsa onda da yaptırmazdım 🤗

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Bence gerek yok canim 2li olan en detaylisi diyorlar

Arzu Asel

Kayıtlı Üye
rank
Ben ikisinide yaptırdım ama 4 yaptırdığım pişman oldum 2 bişey çıkmıyorsa 4 gerek yokmuş normalde,

Tüm sayfalar yüklendi.