Sorum var 3 gebelik 2 kez ameliyat oldum son doğumumla aradaki fark 1 yıl

• Konbuyu başlatan Hesenova_
  • Toplam 1 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Hesenova_ tarafından oluşturulan 3 gebelik 2 kez ameliyat oldum son doğumumla aradaki fark 1 yıl başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 338 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 3 gebelik 2 kez ameliyat oldum son doğumumla aradaki fark 1 yıl
Konbuyu başlatan Hesenova_
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sümeyra🍀
H

Hesenova_

Guest
Kızlar 3 kez hamileyim 1 ərkek 1 kız çocuğum var eşim pek sıcak bakmıyo aldıralım diyo doktorum da risk grubundasın aldırman gerekiyor dedi size ne yapmam lazım bən hiç aldırmak istemiyorum bide kızımda kalp rahatsızlığı çıktıktan sonra hamile kaldım bəlki de allah imtihan ediyor diye düşünüyorum aldırırsam eğer bu bebeğe beni muhtac eder diye türlü düşünceler geliyor aklıma

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Kızlar 3 kez hamileyim 1 ərkek 1 kız çocuğum var eşim pek sıcak bakmıyo aldıralım diyo doktorum da risk grubundasın aldırman gerekiyor dedi size ne yapmam lazım bən hiç aldırmak istemiyorum bide kızımda kalp rahatsızlığı çıktıktan sonra hamile kaldım bəlki de allah imtihan ediyor diye düşünüyorum aldırırsam eğer bu bebeğe beni muhtac eder diye türlü düşünceler geliyor aklıma
Doktor aldırmam. Gerekli dedimi yani tam olarak eğer riskli gebelikse dua et inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın aldırmayi aklından çıkar bence kim ne derse desin o senin kanın canın nasıl kiyarsin

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-04-15
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.