30+0 kaç kilo aldınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 2 prenses annesi tarafından oluşturulan 30+0 kaç kilo aldınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,785 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 30+0 kaç kilo aldınız
Konbuyu başlatan 2 prenses annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Egebaby

2 prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank

Anne olacağım

Kayıtlı Üye
rank

Lyl

Kayıtlı Üye
rank
Ben 8 kilo almışım azmı iyimi sizce
36 haftadayim 10 kilo aldım aslında ben değilim bebek kilo aldı çünkü göbek hariç hiç bir yerim de kilo yok doğuma kadar 2 kilo daha alırım 12 kiloyla doğuma girer gibi geliyor 14 kiloya kadar da kilo alımı normal olan bence 8 kilo çok normal az değil zaten kilo alımın devam eder bundan sonra da bebek biraz daha hizli kilo alacak son haftalarda

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
İnş çok fazla almam eşimde az diyor hatta 10 du iki kilo vermişim eşimde bana kızıyor alman gerekirken niye verdin diye 🤭😂
İnsanların bilinçsiz algıları evet sağlıklı beslenmen gerek bebeğin senden besleniyor ama senin çok kilo Alman yada almaman degil bebeğin gelişimi önemli çok fazla da kafana takma doğumdan sonra hemen veriyorsun

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Ben 8 kilo almışım azmı iyimi sizce
35+4 um bende 8 kilo aldım sadece İlk gebeligimde 34 kilo almistim bunda temkinliyim biraz bebegin gelisimide iki hafta önde gidiyor iri bebek dedi dr gelisiminde bir sıkıntı yoksa aldığın kilolar pekte önemli değil canim 34 kilo aldim oğlum 2900 dogdu 🤷

Tüm sayfalar yüklendi.