Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kilo konusunu çok zayıflamadığınjz ya da aşırı kilo almadığınız zaman kafanıza takmayın bence. Hamileyiz da şimdi almayacağız da ne zman alacağız dengeli ve sağlıklı şeyler ağırlıklı olsun onun dışında yiyin gitsin
Kilo konusunu çok zayıflamadığınjz ya da aşırı kilo almadığınız zaman kafanıza takmayın bence. Hamileyiz da şimdi almayacağız da ne zman alacağız dengeli ve sağlıklı şeyler ağırlıklı olsun onun dışında yiyin gitsin
36 haftadayim 10 kilo aldım aslında ben değilim bebek kilo aldı çünkü göbek hariç hiç bir yerim de kilo yok doğuma kadar 2 kilo daha alırım 12 kiloyla doğuma girer gibi geliyor 14 kiloya kadar da kilo alımı normal olan bence 8 kilo çok normal az değil zaten kilo alımın devam eder bundan sonra da bebek biraz daha hizli kilo alacak son haftalarda
İnsanların bilinçsiz algıları evet sağlıklı beslenmen gerek bebeğin senden besleniyor ama senin çok kilo Alman yada almaman degil bebeğin gelişimi önemli çok fazla da kafana takma doğumdan sonra hemen veriyorsun
35+4 um bende 8 kilo aldım sadece İlk gebeligimde 34 kilo almistim bunda temkinliyim biraz bebegin gelisimide iki hafta önde gidiyor iri bebek dedi dr gelisiminde bir sıkıntı yoksa aldığın kilolar pekte önemli değil canim 34 kilo aldim oğlum 2900 dogdu