31 haflıkta dogum

• Konbuyu başlatan İremm
  • Toplam 2 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde İremm tarafından oluşturulan 31 haflıkta dogum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 290 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 31 haflıkta dogum
Konbuyu başlatan İremm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yazgülü(semra)
İ

İremm

Guest
Ben doğum yapsam 31 haftalık ya sıkıntı olurmu kendimi dogcak gibi hissediyorum ağırlık çok birinci kızda böyle deyildim

Nurcan28

Kayıtlı Üye
rank
Ben doğum yapsam 31 haftalık ya sıkıntı olurmu kendimi dogcak gibi hissediyorum ağırlık çok birinci kızda böyle deyildim

Agirlik hissetmeniz normal, bebek baskı yapar aşsaya. Her hamilelik aynı olmuyo malesef değişebiliyor. Bende 34+6 yım yaşım da 36 kendimi çok bitkin hissediyorum 20 li yaşlarımdaki gebeliklerim daha hafifdim sanki yada ben unuttum ama çok zorlandım 10 sene den sonra. İlk doğumum 7.5 aylıkken oldu erken geldi oğlum ve 10 gün kuvezde kaldı çok küçüktü 2.750 Gr dı kuvezden çıktığında 2.500 du diyeceğim şu ki çok zor oluyo psikolojik olarak çok etkilenirsiniz. Zamanında gelsin inşallah bebeğiniz . Kendinizi yormayın dinlenin.

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Doktorum bana çok pinpirikli olduğum için üç hafta sonra ki buda 30 hafta oluyo omurilik kaburgaların ve kasıklarında ağrılar artacak bebek kanala. Yerleştiği için kalca kemiklerin agriycak baskı olacak doğum diye gelme dedi yani normal canim

Tüm sayfalar yüklendi.