32 haftalık gebeyim ayaga kalkamıyorum normal mi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Fatmaberen tarafından oluşturulan 32 haftalık gebeyim ayaga kalkamıyorum normal mi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 857 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 32 haftalık gebeyim ayaga kalkamıyorum normal mi
Konbuyu başlatan Fatmaberen
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan حببتى❤️

Fatmaberen

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 32 haftalıgım 3 gündür çok kötü agrım var yürüdügümde oturdugum zamn ayaga kalkamıyorum bebek hareketşeride azalmış neden olabilir sizce cuma günü kontrolüm var bekliyeyim mi gid2yim acile

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 32 haftalıgım 3 gündür çok kötü agrım var yürüdügümde oturdugum zamn ayaga kalkamıyorum bebek hareketşeride azalmış neden olabilir sizce cuma günü kontrolüm var bekliyeyim mi gid2yim acile
Hareketlerde azalma varsa bekleme canim ağrı normalde oluyor bebek kanala yerlesiyor

Gökçe Gökçek 🤰

Kayıtlı Üye
rank
Valla bende bugün 30 old bende ayağa kalınca sanci giriyor ama hareketleri maşallah 🥰 güzel sen doktora git iyisimi için rahat olsun diye

حببتى❤️

Kayıtlı Üye
rank
Cnm normal mi dgl mi bilmiyrm bnde 32 haftalık hamileyim resmen aksayarak yürüyorum zar zor kalkiyrum ayağa kemiklerim kırılmış gbi agriyr ama begimin hareketleri düzenli hatta bu aralar daaha çok hareket ettiğini fark edyrm

Tüm sayfalar yüklendi.