bebek kıpırdadıkça alt tarafta agri hissediyorm ayni durumu yaşayan varmi 😑
N Nisafra Kayıtlı Üye Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 9 4 Mayıs 2021 #1 bebek kıpırdadıkça alt tarafta agri hissediyorm ayni durumu yaşayan varmi
Ş Şirin Guest 5 Mayıs 2021 #2 Ben şuanda 33+5 teyim kaç gündür aynı ağrı bende de var pozisyon mu degistirdi yoksa doğuma hazırlıktan dolayimi bu ağrılar anlayamadim
Ben şuanda 33+5 teyim kaç gündür aynı ağrı bende de var pozisyon mu degistirdi yoksa doğuma hazırlıktan dolayimi bu ağrılar anlayamadim
elifsu♡ ecrin ada Kayıtlı Üye Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 3,375 Konum Van 5 Mayıs 2021 #3 Nisafra' Alıntı: bebek kıpırdadıkça alt tarafta agri hissediyorm ayni durumu yaşayan varmi Genişletmek için tıkla ... Bebek doğum kanalına girmiş olabilir canm
Nisafra' Alıntı: bebek kıpırdadıkça alt tarafta agri hissediyorm ayni durumu yaşayan varmi Genişletmek için tıkla ... Bebek doğum kanalına girmiş olabilir canm
E Elif kpln Muhammed Ali💙ömer hamza💜AYBÜKE ERVA🧚♀️ Mod Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2,830 5 Mayıs 2021 #4 Bebek baş aşağı olduğu için vajinaya baskı yapıyor cnm
N Nisafra Kayıtlı Üye Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 9 6 Mayıs 2021 #5 Şirin' Alıntı: Ben şuanda 33+5 teyim kaç gündür aynı ağrı bende de var pozisyon mu degistirdi yoksa doğuma hazırlıktan dolayimi bu ağrılar anlayamadim Genişletmek için tıkla ... Doktora gittim kas ağrisi iliski yasak dedi
Şirin' Alıntı: Ben şuanda 33+5 teyim kaç gündür aynı ağrı bende de var pozisyon mu degistirdi yoksa doğuma hazırlıktan dolayimi bu ağrılar anlayamadim Genişletmek için tıkla ... Doktora gittim kas ağrisi iliski yasak dedi