Son bir aya girerken doğumun kolay geçmesi için tavsiyeleriniz var mı kızlar??
A Ahsenlina Kayıtlı Üye Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 80 2 Mart 2021 #1 Son bir aya girerken doğumun kolay geçmesi için tavsiyeleriniz var mı kızlar??
Yiğit&Yusuf bebişin annsi 💜💜💜💜💜💜 Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 464 Konum Türkiye 2 Mart 2021 #2 Ahsenlina' Alıntı: Son bir aya girerken doğumun kolay geçmesi için tavsiyeleriniz var mı kızlar?? Genişletmek için tıkla ... Bol yürüyüş gunde 3 tane hurma bebeginiz zayifsa sabahlari bol tahin pekmez tuketin benim bebegim onunla kilo almıştı
Ahsenlina' Alıntı: Son bir aya girerken doğumun kolay geçmesi için tavsiyeleriniz var mı kızlar?? Genişletmek için tıkla ... Bol yürüyüş gunde 3 tane hurma bebeginiz zayifsa sabahlari bol tahin pekmez tuketin benim bebegim onunla kilo almıştı
A Ahsenlina Kayıtlı Üye Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 80 2 Mart 2021 #3 Yürüyüşü baştan beri yapmaya çalişyorum ama hurma ve tahin pekmez yiyemem malesef gebelik şekerim var inşallah hayırlısıyla sağlıkla Bi dogurablseydk
Yürüyüşü baştan beri yapmaya çalişyorum ama hurma ve tahin pekmez yiyemem malesef gebelik şekerim var inşallah hayırlısıyla sağlıkla Bi dogurablseydk
B Betül (❤Eda&Ela❤) Kayıtlı Üye Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 734 Konum Isveç 2 Mart 2021 #4 Yürüyüş bol bol cok iyi oluyor hurma da faydalı diyorlar ama ben denemedim
Yiğit&Yusuf bebişin annsi 💜💜💜💜💜💜 Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 464 Konum Türkiye 2 Mart 2021 #5 Ahsenlina' Alıntı: Yürüyüşü baştan beri yapmaya çalişyorum ama hurma ve tahin pekmez yiyemem malesef gebelik şekerim var inşallah hayırlısıyla sağlıkla Bi dogurablseydk Genişletmek için tıkla ... Ya gecmis olsun dikkat edin ozaman
Ahsenlina' Alıntı: Yürüyüşü baştan beri yapmaya çalişyorum ama hurma ve tahin pekmez yiyemem malesef gebelik şekerim var inşallah hayırlısıyla sağlıkla Bi dogurablseydk Genişletmek için tıkla ... Ya gecmis olsun dikkat edin ozaman
elifsu♡ ecrin ada Kayıtlı Üye Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 3,375 Konum Van 2 Mart 2021 #6 Bol su ve süt canm
Ezgielvin Moderator Mod Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 888 2 Mart 2021 #7 Yuruyus ve bol bol merdiven in cik cnm