36 hafta gebeler geriden gelmesi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kumru0406 tarafından oluşturulan 36 hafta gebeler geriden gelmesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,206 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 36 hafta gebeler geriden gelmesi
Konbuyu başlatan Kumru0406
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Kumru0406
A

Aleksandra

Guest
Caninizi sIkmayin, birsey olsa doktor soylerdi. Benim bir hafta geriydi hep, sonra 3 hafta one gecti, simdide tan haftasinda. Donem dobem bebeklerin gelisimi degisik olabiliyor, sonucta makina yapimi degil :) / bir doktorun dedigi gibi/ :). Icinizi rahat ettirin, doktorunuz bilir.

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Canım uzme kendini kizimdayken bana da oyle demisti doktor ama kilosu cok guzel doğdu o makinelerin tam ölcüm yapamamasiyla alakali bence
Kızlar ya bugün kontrlum vardi doktor bebeğimin bir hafta geriden geldiğini söyledi canim sıkıldı varmi bu durumu yasayan neden olur böyle

Kumru0406

Kayıtlı Üye
rank
Aynisi bende yaşadım ama herşey normal dedi 36 hafta da demişti banada bi sorun olacağını sanmıyorum kilosu sağlığı yerindeyse tm kaç kilo
2 250 canim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım uzme kendini kizimdayken bana da oyle demisti doktor ama kilosu cok guzel doğdu o makinelerin tam ölcüm yapamamasiyla alakali bence
Inşallah öyledir canim

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar