Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tam 36 haftalıktı kızım doğduğunda. Suyumun gelmesiyle doğum başlamıştı. Ama kızımı kuvöze almadılar. Kilosu 3.150 gelişimi iyi diye. 2.kızımıda 37 haftalıkken doğurdum. Sancıyla başladı doğumum onda. Onu da küvöze almadılar. Oda 4kiloydu. Şimdi 27 haftalık geneyim. Yine erken doğurur muyum merak içindeyim. Açıkçası kilosu gelişimi iyi olursa yine isterim böyle doğurmak. Agırlaştıkça zor oluyor. Hayırlısı olsun inşallah.
Benim oğlum da 36 haftada doğdu eşi erken ayrilinca ic kanama geçirdim oğlum bir hafta yoğun bakımda kaldı ciğerleri midesj kan dolmuştu solunumu yoktu cok şükür ki kurtuldu suan 5 yasinda ikinciye hamileyim şimdi bundada sancilarim erken basladj ilki sezeryanla oldugu için bundada sanci siklasirsa doguma alicaz dediler daha 33 haftalık hamileyim allahim yardım cimiz olsun vakitlice sag salim gelsin dunyaya yavrularimiz