37+6 acilll

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebru buğlem tarafından oluşturulan 37+6 acilll başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 994 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 37+6 acilll
Konbuyu başlatan Ebru buğlem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Ebru buğlem

Kayıtlı Üye
rank
Neden çıkmak istedin ki kuzum, dr hastanede takip etseydi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Neden çıkmak istedin ki kuzum, dr hastanede takip etseydi
Abla ilk gebelik birde normal dedi surekli ebe el atıyor dk bir dk bir

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank

Suni sancı verse sen bugün doğurursun yani tabi sen bilirsin ama yanlış yapmışsın benimde 1 cm açılmam vardı. Normal doğum istiyorsan zaten ebenin el atması çok çok normal açılmalarına bakıyor . Benim 1 cm açıklığım vardı 3 saat sonra doğumum oldu

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Doktor a gittim 1.5 santim açılmam var çok ağrım var doktor yatış yapılsın bakılsın sancı sıklığına dedi yok dedim imza verdim çıktım bütün sorumlulukları alıyorum diye
Niye öyle birşey yapıyorsun ki ya, Allah korusun sağ da sol da biyerde fenalaşçaksın. Bir bildiği var demekki yatırmak istemiş, ihmal etme zamanın gelmiş

CerenEla

Kayıtlı Üye
rank
Doktor a gittim 1.5 santim açılmam var çok ağrım var doktor yatış yapılsın bakılsın sancı sıklığına dedi yok dedim imza verdim çıktım bütün sorumlulukları alıyorum diye
Keşke cikmasaydin. Bende Doğumuma bir cm ile yatış yapmıştım. Suni sancısız 8 saat içinde doğumum oldu. Bir de normal doğumda açılma başladıktan taa doğumdan sonrasina kadar gelen ebe bakar giden ebe bakar. Parmakla bakar bunun başka yolu yok. Bugün ben Dr a gittim 38+3 um asistanları baktılar. Ara ara bir vuruyor nst de sancı çıkmadı . Açılma var mı diye bakmadı baksa içim rahat edecekti.

Yatış yapmasinin sebebi de bu zaten . Açılman ilerliyor mu elle onu kontrol ediyor. Normal doğumda bu çok normal. Başka sekilde anlayamaz

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kuzum keşke çikmasaydin bende 1 santim açılma ile yatış vermişlerdi çok sancım vardı

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar