38+1

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kartall tarafından oluşturulan 38+1 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 458 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 38+1
Konbuyu başlatan Kartall
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Muhammed'in Annesi

Kartall

Kayıtlı Üye
rank
İkinci hamileliğim, oğluma 38+1 de normal doğum yaptım. Şuan kızımı bekliyorum ve bu gün 38+1. Yürüyemiyorum resmen oysa öyle aman aman bir kiloda almadım yürürken ayağıma kramp giriyor duruyorum, tuvalet ihtiyacım var gibi ama yok. Herhangi bir nişan yada su gelmesi durumu yok. Sizce doktora gitmeli miyim hemen yoksa kesin bir belirti mi beklemeliyim

Kartall

Kayıtlı Üye
rank
Canım bunyeni sen biliyorsun ama bir belirti yoksa sancılar siklasmadiydmsa az daha bekle bence ama dayanamiyorsan gitmelisin
Benim acı eşiğim yüksek, oğlumda doğum sancımı hissetmedim sancı vurdukça isrifra ettim. O yüzden karar veremiyorum. Şuan 3 dk da bir baskı hissediyorum iğne batar gibi bir his

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
İkinci hamileliğim, oğluma 38+1 de normal doğum yaptım. Şuan kızımı bekliyorum ve bu gün 38+1. Yürüyemiyorum resmen oysa öyle aman aman bir kiloda almadım yürürken ayağıma kramp giriyor duruyorum, tuvalet ihtiyacım var gibi ama yok. Herhangi bir nişan yada su gelmesi durumu yok. Sizce doktora gitmeli miyim hemen yoksa kesin bir belirti mi beklemeliyim
Doktora git canım

Tüm sayfalar yüklendi.