Normal
Onu önerdiler en azından böyle birşey varsa bile benim üçüncü sezaryenim olacak ve sıkıntılı oluyor bunun için tedaviye başlarız dedi yani gidişat nasıl olacak yarin göreceğiz inşallah[automerge]1625679615[/automerge]Rabbim verdi zaten eli ayağı düzgün sağlıklı iki evlat buda basım gözüm üstüne eğer böyle birşey varsa ya ilk doktorun tepkisi korkuttu beni yoksa down sendromundan yada başka bir hastalıktan korktuğum için değil testin sonucu açıklayacağım ama sakın stres ve sıkıntı yapma temkinli ol diyerek girdi söze orda başladı korkum zaten olanda hayır var diyelim
Onu önerdiler en azından böyle birşey varsa bile benim üçüncü sezaryenim olacak ve sıkıntılı oluyor bunun için tedaviye başlarız dedi yani gidişat nasıl olacak yarin göreceğiz inşallah
[automerge]1625679615[/automerge]
Rabbim verdi zaten eli ayağı düzgün sağlıklı iki evlat buda basım gözüm üstüne eğer böyle birşey varsa ya ilk doktorun tepkisi korkuttu beni yoksa down sendromundan yada başka bir hastalıktan korktuğum için değil testin sonucu açıklayacağım ama sakın stres ve sıkıntı yapma temkinli ol diyerek girdi söze orda başladı korkum zaten olanda hayır var diyelim