3 gündür sancı çekiyorum ama yeterli değilmş açılma yok doktor geri gönderiyor ne yapmam lazm sizce
A Ayssl Kayıtlı Üye Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 13 7 Haziran 2022 #1 3 gündür sancı çekiyorum ama yeterli değilmş açılma yok doktor geri gönderiyor ne yapmam lazm sizce
A Asli06 Kayıtlı Üye Katılım 10 Ocak 2022 Mesajlar 197 7 Haziran 2022 #2 Ayssl' Alıntı: 3 gündür sancı çekiyorum ama yeterli değilmş açılma yok doktor geri gönderiyor ne yapmam lazm sizce Genişletmek için tıkla ... Yürüyüş yap canım.Ben de erken olmasın diye hiç yürümüyorum.
Ayssl' Alıntı: 3 gündür sancı çekiyorum ama yeterli değilmş açılma yok doktor geri gönderiyor ne yapmam lazm sizce Genişletmek için tıkla ... Yürüyüş yap canım.Ben de erken olmasın diye hiç yürümüyorum.
Mervercan 👑Yuşa Han👑 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,227 Konum Kastamonu 7 Haziran 2022 #3 Squat, sıcak duş, merdiven inip çık, yürüyüş yap, Medine hurması, ananas
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,098 7 Haziran 2022 #4 Ayssl' Alıntı: 3 gündür sancı çekiyorum ama yeterli değilmş açılma yok doktor geri gönderiyor ne yapmam lazm sizce Genişletmek için tıkla ... Bol bol yürüyüş yap merdiven çık yerleri elle sil hurma tüket kuzum
Ayssl' Alıntı: 3 gündür sancı çekiyorum ama yeterli değilmş açılma yok doktor geri gönderiyor ne yapmam lazm sizce Genişletmek için tıkla ... Bol bol yürüyüş yap merdiven çık yerleri elle sil hurma tüket kuzum