Kızlar 55 gun oldu dogum yapalı adet oldum normal mi emzirenler genelde hemen adet olmuyormus
S S♥️E💙 Kayıtlı Üye Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 3,468 26 Ağustos 2021 #1 Kızlar 55 gun oldu dogum yapalı adet oldum normal mi emzirenler genelde hemen adet olmuyormus
A Ayşenur 12 Kayıtlı Üye Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 81 26 Ağustos 2021 #2 Sümeyyem' Alıntı: Kızlar 55 gun oldu dogum yapalı adet oldum normal mi emzirenler genelde hemen adet olmuyormus Genişletmek için tıkla ... Alakası yok bence bnm 40 çıktıktan iki gün sonra adet oldum her ay da düzenli olarak adet oldum canm
Sümeyyem' Alıntı: Kızlar 55 gun oldu dogum yapalı adet oldum normal mi emzirenler genelde hemen adet olmuyormus Genişletmek için tıkla ... Alakası yok bence bnm 40 çıktıktan iki gün sonra adet oldum her ay da düzenli olarak adet oldum canm
A Anneadayı Kayıtlı Üye Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 150 26 Ağustos 2021 #3 Kişiden kişiye değişiyor diye biliyorum o 4-5 ay adet olmayan da biliyorum hemen adet alanı da
İ İki prenses annesiyim🥰🥰 Kayıtlı Üye Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1,952 26 Ağustos 2021 #4 Sümeyyem' Alıntı: Kızlar 55 gun oldu dogum yapalı adet oldum normal mi emzirenler genelde hemen adet olmuyormus Genişletmek için tıkla ... Canım ben kırkım çıktıktan sonra daha olmadım 2 ay oldu daha tık yok
Sümeyyem' Alıntı: Kızlar 55 gun oldu dogum yapalı adet oldum normal mi emzirenler genelde hemen adet olmuyormus Genişletmek için tıkla ... Canım ben kırkım çıktıktan sonra daha olmadım 2 ay oldu daha tık yok
S S♥️E💙 Kayıtlı Üye Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 3,468 27 Ağustos 2021 #5 Olmayanları duydum da bende olunca acaba anormal bi durum mu diye korktum
E Esma nur ktbs Kayıtlı Üye Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 460 27 Ağustos 2021 #6 Sümeyyem' Alıntı: Kızlar 55 gun oldu dogum yapalı adet oldum normal mi emzirenler genelde hemen adet olmuyormus Genişletmek için tıkla ... Herkeste olmuyor o canım benim annem emzirirken hiç olmazmış meselâ ama biz ona çekmedik hiç
Sümeyyem' Alıntı: Kızlar 55 gun oldu dogum yapalı adet oldum normal mi emzirenler genelde hemen adet olmuyormus Genişletmek için tıkla ... Herkeste olmuyor o canım benim annem emzirirken hiç olmazmış meselâ ama biz ona çekmedik hiç
B Bebeklerim Kayıtlı Üye Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 42 27 Ağustos 2021 #7 Sümeyyem' Alıntı: Kızlar 55 gun oldu dogum yapalı adet oldum normal mi emzirenler genelde hemen adet olmuyormus Genişletmek için tıkla ... Herkes bir olmaz kimisini süt korur.ben 40 im cikinca bi oldum 2 hafta sonra bidaha oldum sonra her ay düzenli oldum herkeste farkli olur
Sümeyyem' Alıntı: Kızlar 55 gun oldu dogum yapalı adet oldum normal mi emzirenler genelde hemen adet olmuyormus Genişletmek için tıkla ... Herkes bir olmaz kimisini süt korur.ben 40 im cikinca bi oldum 2 hafta sonra bidaha oldum sonra her ay düzenli oldum herkeste farkli olur
Gizemrüya Kayıtlı Üye Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 4,039 Konum Konya 27 Ağustos 2021 #8 Bende sanırım 1 ay sonra falan olmuştum diye hatırlıyorum kızlar. Yani canım çok iyi bisey ne güzel olmuşsun bak hemen
Bende sanırım 1 ay sonra falan olmuştum diye hatırlıyorum kızlar. Yani canım çok iyi bisey ne güzel olmuşsun bak hemen
S S♥️E💙 Kayıtlı Üye Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 3,468 27 Ağustos 2021 #9 Tesekurler kızlar bende oldum bakalım bıdaha ne zaman olacak
A Alparslan💙 Kayıtlı Üye Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 1,551 Konum İzmit 27 Ağustos 2021 #10 Sümeyyem' Alıntı: Kızlar 55 gun oldu dogum yapalı adet oldum normal mi emzirenler genelde hemen adet olmuyormus Genişletmek için tıkla ... Ahh ne güzel darısı başıma patlamak üzereyim 5 ay oldu hala birşey yok
Sümeyyem' Alıntı: Kızlar 55 gun oldu dogum yapalı adet oldum normal mi emzirenler genelde hemen adet olmuyormus Genişletmek için tıkla ... Ahh ne güzel darısı başıma patlamak üzereyim 5 ay oldu hala birşey yok