Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
40 gunde bir adet
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="...." data-source="post: 208072"><p>Merhaba canım ben evlenmeden önce 40 günde bir adet görüyordum evlendikten sonra 35 günde bir görmeye başladım ve senin gibi düşünüp acaba Bi problem olabilir mi diye doktora gittim. Doktor yumurtalıkların rahmin tertemiz dedi ve bana yumurtlama günlerini takip etme çocuk düşünerek ilişkiye girme ve haftada en az iki istersen 12 kere ilişkiye girebilirsin alt sınır var üst sınır yok bunda dedi ayına hamile kaldım geç yumurtlamayla şuan 8 hafta 6 günlük hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah psikolojik olarak kendini sıkmaman çok önemli 40 günde bir adet olman yumurtlama olduğunu gösterir yine de için rahatlaması için Bi kadın doğuma gidebilirsin. Beni çok rahatlatmıştı doktorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="...., post: 208072"] Merhaba canım ben evlenmeden önce 40 günde bir adet görüyordum evlendikten sonra 35 günde bir görmeye başladım ve senin gibi düşünüp acaba Bi problem olabilir mi diye doktora gittim. Doktor yumurtalıkların rahmin tertemiz dedi ve bana yumurtlama günlerini takip etme çocuk düşünerek ilişkiye girme ve haftada en az iki istersen 12 kere ilişkiye girebilirsin alt sınır var üst sınır yok bunda dedi ayına hamile kaldım geç yumurtlamayla şuan 8 hafta 6 günlük hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah psikolojik olarak kendini sıkmaman çok önemli 40 günde bir adet olman yumurtlama olduğunu gösterir yine de için rahatlaması için Bi kadın doğuma gidebilirsin. Beni çok rahatlatmıştı doktorum [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
40 gunde bir adet