Sorum var 40 günlük emme

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zehrasell tarafından oluşturulan 40 günlük emme başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 332 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 40 günlük emme
Konbuyu başlatan Zehrasell
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kızlar 40 günlük oldk kızım devamlı emmek istiyor memeyi mendi asla brakmıyor 1 saate yakın emiyor ancak gene aranıyor ne yapmam gerek ne uyku kaldı ne düzen asla uyumuyor gündüz
Canım sürekli emmek istemesinin sebebi senin kokunu almak kendini güvende hissetmek istemesinden kaynaklı genelde bebekler öyle ilk 3 ay kendini anne karnında hissediyorlar. Günlük bez sayısı 5 6 ise doyuyordur. Yarım kundak yap memede uyuduktan sonra yerine bırak uyku süresi uzayacaktır

Z

Zeynep 23

Guest
Canım sürekli emmek istemesinin sebebi senin kokunu almak kendini güvende hissetmek istemesinden kaynaklı genelde bebekler öyle ilk 3 ay kendini anne karnında hissediyorlar. Günlük bez sayısı 5 6 ise doyuyordur. Yarım kundak yap memede uyuduktan sonra yerine bırak uyku süresi uzayacaktır
Kuzum öyle yapıyorum ama yok 5 dk sonra uyanıyor ellerini yiyo emziği deli gibi emiyor bilemedimki bez sayısı 4,5
Kuzum öyle yapıyorum ama nafile ya emziği deli gibi emiyor saldırıyo :(

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kuzum öyle yapıyorum ama yok 5 dk sonra uyanıyor ellerini yiyo emziği deli gibi emiyor bilemedimki bez sayısı 4,5

Kuzum öyle yapıyorum ama nafile ya emziği deli gibi emiyor saldırıyo :(
Canım bunlar çok normal aslında kontrolde kilo alımı nasıl iyiyse seninle temas etmek için sürekli emiyordur

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 40 günlük oldk kızım devamlı emmek istiyor memeyi mendi asla brakmıyor 1 saate yakın emiyor ancak gene aranıyor ne yapmam gerek ne uyku kaldı ne düzen asla uyumuyor gündüz
Ah canım memeye düşkün çocuk çok zor 1 saat emdiğini o emerken uyuduğumu bilirim. Gündüz uykusu vardı ama çok aşırı emerdi, bide 2 yaşına kadar emzirdim iki dk oturamazdım hemen gelir üstümü açardı mam mam diye, Allah yardımcın olsun

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar