40 hafta oluyorum yarın hiçbir belirtim yok yürüyüş hurma merdiven ne yaptıysam yok 🥺🙄
G Gamze555 Kayıtlı Üye Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 51 8 Mart 2022 #1 40 hafta oluyorum yarın hiçbir belirtim yok yürüyüş hurma merdiven ne yaptıysam yok
M Mnengizek Kayıtlı Üye Katılım 7 Aralık 2021 Mesajlar 185 8 Mart 2022 #2 Ben 42 haftalik doğurdum suni sancı ile canim merak etme suyun ve bebek iyiyse sıkıntı olmuyo beklemek saglikla dogur inşallah.
Ben 42 haftalik doğurdum suni sancı ile canim merak etme suyun ve bebek iyiyse sıkıntı olmuyo beklemek saglikla dogur inşallah.
G Gamze555 Kayıtlı Üye Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 51 8 Mart 2022 #3 Mnengizek' Alıntı: Ben 42 haftalik doğurdum suni sancı ile canim merak etme suyun ve bebek iyiyse sıkıntı olmuyo beklemek saglikla dogur inşallah. Genişletmek için tıkla ... İnşallah canım
Mnengizek' Alıntı: Ben 42 haftalik doğurdum suni sancı ile canim merak etme suyun ve bebek iyiyse sıkıntı olmuyo beklemek saglikla dogur inşallah. Genişletmek için tıkla ... İnşallah canım