5+1 hamileyim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Serap44 tarafından oluşturulan 5+1 hamileyim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 970 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 5+1 hamileyim
Konbuyu başlatan Serap44
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aselaras

Serap44

Kayıtlı Üye
rank
5+1 hamileyim bugun ultrasonda kese göründü doktorum haftalık takip edicez dedi ecopirin aspirin ve folik asit yazdı haftaya cuma tekrar gidicem görünür mü bebek sizce?

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
5+1 hamileyim bugun ultrasonda kese göründü doktorum haftalık takip edicez dedi ecopirin aspirin ve folik asit yazdı haftaya cuma tekrar gidicem görünür mü bebek sizce?
Görünür bence ama ultrason cihazına bağlı benim başta keseyi görmedi cihaz kötü olduğu için diğer gidişimde hemen göründü

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Canım bende 5te keseyi gördüm 6da kalp atışını duydum ama haftaya görünmese bile 8 9 haftaya kadar süresi var endişe etme. Ecopirin yazdıysa kanında pıhtılaşma var galiba kontrollerini aksatma.

Serap44

Kayıtlı Üye
rank
Canım seninle aynıyım bende haftaya cuma gidicem inşallah bebislerimizin kalp atışınida duyarız hayırlısıyla 🙏🤗❤️
Amin inşallah canım 🙏❤️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım bende 5te keseyi gördüm 6da kalp atışını duydum ama haftaya görünmese bile 8 9 haftaya kadar süresi var endişe etme. Ecopirin yazdıysa kanında pıhtılaşma var galiba kontrollerini aksatma.
İnsallah bakalım hayırlısı olsun pıhtılaşma yok ama ilk gebelikte bi düşük yaşadım gelişimi durdu 8 haftalikken kalp atışları yoktu ve kese çürümeye başlamıştı kürtaj oldum o yüzden verdi ecopirini

N

Nur54

Guest
Gorunuyor ben3. Haftada anladim hamile oldugumu. Idrar testinde de cikti. Sonra her hafta gittim. 5. Haftada kalp atisini ultrasonda izlettirdi. 7. Haftada kalp atisini dinledim.

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar