5 haftallik gebelikte kese görülmedi

• Konbuyu başlatan Matematikçi
  • Toplam 14 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Matematikçi tarafından oluşturulan 5 haftallik gebelikte kese görülmedi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,633 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 5 haftallik gebelikte kese görülmedi
Konbuyu başlatan Matematikçi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gökçe Gökçek 🤰
M

Matematikçi

Guest
Beta Değerim 1500 lerde bugün gittik keseyi göremedik. Doktor normal dedi ama ben çok üzüldüm arkadaşlar var mı aranızda böyle olan

iki kiz iki oğlan annesi

Kayıtlı Üye
rank
Beta Değerim 1500 lerde bugün gittik keseyi göremedik. Doktor normal dedi ama ben çok üzüldüm arkadaşlar var mı aranızda böyle olan
Benim ikinci gebeligimde kese görüldü bebek yok dediler daha başlarında gitmistim 2 hafta sonra da bebek görünmüştü belki sende erken gitmisindir kuzum bekle biraz daha umutsuz olma hemen RABBIM hayirlisini nasip etsin insallah hakkında canim

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Bende öyle olmuştum 5 haftada görünmedi 7 de gittik hem bebek göründü hem kalp atışını duyduk canım üzülme hafta erken diye görünmüyor bazen

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Aynısı oldu canım 7. Haftada hem kese hem bebek hem kalp atışı gördük üzülme
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aynısı oldu canım 7. Haftada hem kese hem bebek hem kalp atışı gördük üzülme
Beta hcg değerin iyi yükselmiş gebelik sağlıklı gözüküyor

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Erken daha cnm ben 5.haftada gittim bakmadı BİLe küçük dedi 6.haftada gördü ona rağmen yine erken dedi kafana takma 8-9haftalara kadar zamanı var

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Benim de başta görmedi sadece rahimde kalinlasma var gebelik başlangıcı olabilir dedi kesin bisey söylemedi kan testi sonucum aynı gün öğleden sonra çıkınca baya şaşırıp tekrar baktı ve gördü keseyi

Tüm sayfalar yüklendi.