6+4 Gün Bebek Görünmüyor

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Şehriban Tuğral tarafından oluşturulan 6+4 Gün Bebek Görünmüyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 460 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 6+4 Gün Bebek Görünmüyor
Konbuyu başlatan Şehriban Tuğral
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ayşenurr

Elmas🌼timur

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar.merhaba 6hafta 4 günlük gebeyimdoktor.bebegi alttan da.muayene etti görmemesi.basina.boyle.birsey gelen varmi
İçini ferah tut Benimde gorunmemisti o haftada kese var embriyo yok demişti geç döllenme oluyormuş. Keşke hemen alttan bakilmasaydi. 8.haftada göründü şuan 10haftaligiz. Ongun sonra tekrar git görürsün inşaallah bebisini.

SemaCan

Kayıtlı Üye
rank
Canım bende 6 haftalikta gittim alttan da muayene etmişti gorememisti. Ben baya tedirgin oldum öyle olunca da başka doktora gittim gayet ne bı şekilde gördü hatta kalp atışını bile duymuştuk. Büyük ihtimalle ultrason cihazı eskiydi o yüzden de gorememisti ilk gittigim doktor. O yüzden hiç korkma endişe etme 2 gün sonra tekrar git ya da başka doktora muayene ol

SemaCan

Kayıtlı Üye
rank
Kafam.cok karıştı doktor 2 3 gün sonra tekrar gel bakalım.yoksa boş gebelikte kürtaj olman gerekir.dedi.bilemedim
Endişelenmeyin evet bu 2 gün sizin için çok zor geçecektir ama sakın kalıp o günü bekleyin ve tekrar doktorunuza gidin. İnanın güzel şeyler düşünün ve o gün bebeğinizi doktorunuzla birlikte göreceksiniz. Ama dayanamazsaniz da başka bi doktora gitmenizi öneririm çünkü ben başka doktora gitmiştim.

Ayşenurr

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar.merhaba 6hafta 4 günlük gebeyimdoktor.bebegi alttan da.muayene etti görmemesi.basina.boyle.birsey gelen varmi
Daha çok küçük annesi korkma bir kaç güne kendini belli eder minnak 🥰 bn kan testi verdiğim de ebe bna sakın şimdi gitme hastaneye demişti 8 haftalık falan git demişti gözükmez sonra boşuna stres yaparsın demişti inşallah bir kaç gün sonra gittiğinde bebeğine de kalp atışını da duyarsın 🤲🌹

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar