Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Insaallah herkesin ki gibi farklıdır ya 1 hafta daha bekleyeceğim daha çok küçük dediler gönderdiler ama ben ultrasonda hiç bisey göremedim embriyo gibi içinde bir nokta dahi olsa göremedim insaallah kötü bisey yoktur ve beni boşuna bekletmiyorlardir 2 tane şanssız gebelik geçirdim bu 3.cu olacak o yüzden tedirgin ve korku içindeyim
Insaallah herkesin ki gibi farklıdır ya 1 hafta daha bekleyeceğim daha çok küçük dediler gönderdiler ama ben ultrasonda hiç bisey göremedim embriyo gibi içinde bir nokta dahi olsa göremedim insaallah kötü bisey yoktur ve beni boşuna bekletmiyorlardir 2 tane şanssız gebelik geçirdim bu 3.cu olacak o yüzden tedirgin ve korku içindeyim
Banada öyle söylediler 8 haftalık oldu gittim kalb atinsini ve bebegimide gördum rahatladım hiç kaygılanma bende öyle kaygilandim sonra doktora gidince rahatladim
Banada öyle söylediler 8 haftalık oldu gittim kalb atinsini ve bebegimide gördum rahatladım hiç kaygılanma bende öyle kaygilandim sonra doktora gidince rahatladim
Mrb. Bende 7 haftalik olmali amma 2 hafta geride inkişafi bu gun kalp atiwini duydum amma cok cok zayifdi tedavi ile duzelcek dedi dr-um
Benim ilk gebelikte 2 hafta geriden geliyordu daha doğrusu doktor geç döllenme oldu o yüzden dedi ama çok şükür sağ salim hediye dünyaya ilk 3 ay da adet gördüm bebek varken karnım da
Merhaba bende de 6. Haftada kese boş gibi görünüyodu bekletti doktorum iyi ki de bekletmiş 7. Haftada kesede göründü 8. Haftada kalp atışını duydum içini ferah tut bazen haftalarda kayma oluyo daha küçük olabilir.