Sorum var 6 haftalık gebeyim ama sürekli ağrılardan bulantılardan ağlıyorum napıcam

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gulistan20 tarafından oluşturulan 6 haftalık gebeyim ama sürekli ağrılardan bulantılardan ağlıyorum napıcam başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 259 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 6 haftalık gebeyim ama sürekli ağrılardan bulantılardan ağlıyorum napıcam
Konbuyu başlatan Gulistan20
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Tubiss00

Gulistan20

Kayıtlı Üye
rank
Çok isteyerek anne oldum ama bu hafta itibari ile başlayan halsizlik uyku hali yorgunluk bulantı kusma baş ağrısı ile nasıl baş edebileceğimi bilmiyorum gerçekten çok zormuş biri bana bunların geçeceğini söylesin 🙏🏻

Tubiss00

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum ilk aylarda oluyor hatta bazılarında z9 ay da sürüyor ama 16 haftadan sonra genel itibariyle mide bulantı felan geçiyor benim geçmişti 29 haftadayım şuan. İstemediğin kokusunu nefret ettiğin şeylerden uzak dur mümkünse girme mutfağa

Gulistan20

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum ilk aylarda oluyor hatta bazılarında z9 ay da sürüyor ama 16 haftadan sonra genel itibariyle mide bulantı felan geçiyor benim geçmişti 29 haftadayım şuan. İstemediğin kokusunu nefret ettiğin şeylerden uzak dur mümkünse girme mutfağa
Acı eşiğim çok yüksektir ama bu belirtiler bana çok çok fazla geliyor

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar