Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
6 haftalik hamileyim kalp atışı yok kese oluşmuş
Konbuyu başlatanSedoos
Toplam 16 yorum
Başlangıç tarihi
Gebelik Takibim Konu Bilgileri
İnstagram hesabımızı takip edin indirimleri kaçırmayın
@gebelikhamilelikannelik
6 haftalik hamileyim buqün Doktra qittim kalp atışı yok denildi kese oluşmuş 10 qün sonra qel denildi başına qelen warsa iyle sonuclandysa beni sewindire bilirmi
6 haftalik hamileyim buqün Doktra qittim kalp atışı yok denildi kese oluşmuş 10 qün sonra qel denildi başına qelen warsa iyle sonuclandysa beni sewindire bilirmi
Bnde ilk gittimde 5 haftalik bir kesen var dedi karindan bakti bisey goremedi alttan bakti bir nokta gozukuyordu kesenin icinde 10 gun sonra gel kalp atisina bakalim dedi gidemedim suan 7 hafta 3 günlük canim
Bende ilk gittiğimde 5 haftalıkti minicik bir kese görüldü bir hafta sonra yeniden gittim kese büyümüştü ama henüz kalp atışı duyulmamıştı 7+4 günlükken bir kez daha gittim ve kalp atışını duyduk içinizi ferah tutun 8. Hafta içinde duyulur kalp atışı bebişin
Canim benimkide ilk iki hafta üst üste görünmedi sonra hem göründü hem kalp sesi dinlendi icini rahat tut gec döllenme olabiliyormuş ama once herşeyin hayırlısını dile gerisi Allah a kalmis