Sorum var 6 haftalık sadece kese var yardım

• Konbuyu başlatan Didem1919
  • Toplam 6 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Didem1919 tarafından oluşturulan 6 haftalık sadece kese var yardım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 271 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 6 haftalık sadece kese var yardım
Konbuyu başlatan Didem1919
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra
D

Didem1919

Guest
Arkadaşlar dün 6 haftalık olmuştu gebeliğim doktora gittim hem üstten hem alttan muayene edildi ama sadece kese gözüktü. Ne bebek ne yolk sac hiçbir şey gözükmedi böyle bir durum yaşayan var mı

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Arkadaşlar dün 6 haftalık olmuştu gebeliğim doktora gittim hem üstten hem alttan muayene edildi ama sadece kese gözüktü. Ne bebek ne yolk sac hiçbir şey gözükmedi böyle bir durum yaşayan var mı
Normalde 10. Haftaya kadar süresi var canım endişe etme gözükür inşallah. Beta hch kaç ne durumda

Lemanbb20

Kayıtlı Üye
rank
Çok normal. 7, 8 haftada gözükür bebek zaten

missmadame

Kayıtlı Üye
rank
Panik yaptırmak istemem ama benim 6. Haftada rahimde kanama görünce doktorum vajinal ultrasondan baktı ve kalp atımını duyduk. Belki geç döllenme de olabilir. Doktor herhangi bir yorum yapmadı mı

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar