7 haftalık Vajinada bişey var gelecekmiş gibi hissediyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ömer Talha’nın annnesi 😍 tarafından oluşturulan 7 haftalık Vajinada bişey var gelecekmiş gibi hissediyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,075 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 7 haftalık Vajinada bişey var gelecekmiş gibi hissediyorum
Konbuyu başlatan Ömer Talha’nın annnesi 😍
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mariya'm
7 haftalık Vajinaya bişey var gelecekmiş gibi ama ne kana ne agrı ne leke çok şükür suan yok kese ve bebek büyüdüğü için mi böyle hissediyorum

Bebek ve kese büyüğü için öyle bişey hissedebilirmiyim olabilir mi kızlar :(
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Suan da agrı hissediyorum :(((((((((

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bende hiç olmamıştı canım ne söylesem yalan olur.bi hastaneye git bence inşallah bişey yoktur kuzum sağlıkla doğsun inşallah.ama yerleşiyor da olabilir bebek kuzum

Bende hiç olmamıştı canım ne söylesem yalan olur.bi hastaneye git bence inşallah bişey yoktur kuzum sağlıkla doğsun inşallah.ama yerleşiyor da olabilir bebek kuzum
İnsallah canım ama daha ne yerleşecek ki bebek olduğu yerde çok şükür kalbi de atıyor

Bende öyle rahime baskı olmadı ama kanama olmuştu bulanık bulanık bide kasıklarım ağrıyordu hastaneye gittiğimde doktor yerleşme kanaması demişti
Anladım canım çok teşekkür ederim suan da kahverengi leke gelmeye devam etmeye başlamış herhalde bebek haftasına göre baya gelişiyor o da beni biraz yıpratıyor sanırım :) <3

Yamaç

Kayıtlı Üye
rank
Bende öyle rahime baskı olmadı ama kanama olmuştu bulanık bulanık bide kasıklarım ağrıyordu hastaneye gittiğimde doktor yerleşme kanaması demişti
Meraba bende aynı sorunu yasamistim çok zorlu olmuştu özellikle tuvalete çıktığımda sanki bişey varms geliyomus gibi hissederdm

Mariya'm

Kayıtlı Üye
rank
7 haftalık Vajinaya bişey var gelecekmiş gibi ama ne kana ne agrı ne leke çok şükür suan yok kese ve bebek büyüdüğü için mi böyle hissediyorum

Eger vulvada ise tas dusurme olabiliyor ben o his ve batma ile.tas dusurdum hep bebek sancisi sanirdim ama.tasmis canim

Tüm sayfalar yüklendi.