Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorum var8 aylık bebeğim var 7 haftalık hamileyim bu durumu yaşayan var mı
Konbuyu başlatanAysukrml
Toplam 66 yorum
Başlangıç tarihi
Gebelik Takibim Konu Bilgileri
İnstagram hesabımızı takip edin indirimleri kaçırmayın
@gebelikhamilelikannelik
Gözün aydın canım. Senin yine minik biraz büyük benim yengem bebeği 6 ayluk ilen gebe kaldı birde sezaryanlıydı Şükür dorun olmadı sadece son haftalarda ağrısı oldu karnı gerildikçe şimdi kızu 2 oğlu 1 yaşında çokta rahat
Canım rabbimin verdiği her şeyde bir hayır vardır ikisi birlikte büyürler ilk başta zor gelir ama büyüdüklerinde iyikide olmuş dersin hakkında hayırlısı olsun inşallah canım
Gözün aydın canım Allah'ım sağlıkla hayırlısyla sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2023-08-11
Gebeliğinizin 20. Haftasındasınız.
Bebeğimiz yaklaşık muz büyüklüğünde.
Bebeğimiz yutmaya ve sindirim sistemi mekonyum üretmeye başlar. Gebeliğin yarısı bitti. uterus göbek hizasına geldi. demir ve diğer minerallere daha çok
ihtiyacınız var. Bebeğinizin boyu yaklaşık 25 cm ağırlıgı 320 gr
(bu haftaya kadar bebek boyu baş popo arası ölçülür. bu haftadan sonra baş topuk arası
ölçülür.)
Benim de oğlum 9 aylıkken bende gebe olduğumu öğrenmiştim çok üzülmüştüm emdiği için ama sonra üzülmedim Rabbim öyle emretmiş öyle oldu şuan 31 haftalık oldu hayırlısı ile doğurup kucağıma alim 2 si bir büyürler ilk zmanlar zor olucak belki ama rahatlığı da olucak hiç üzülme Rabbim ne yazdıysa onu yaşıyoruz hakkında bu hayırlı imiş