8.haftada neler oluyor

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mucizebebek tarafından oluşturulan 8.haftada neler oluyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 742 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 8.haftada neler oluyor
Konbuyu başlatan Mucizebebek
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gülşah006

Mucizebebek

Kayıtlı Üye
rank
Son adet tarihime gore 8+6 olduk bulanti falan yok 2 hafta once kontrole gitmistim iyiydik fakat kahve rengi damla damlanidrar sonrasi ve akinti seklinde geliyo bazen saha sık bazen azaliyo progeston kalcadan igne kullaniyorum ama korkuyorum dusuk yapiyorumsa acaba ilaclardan dolayimi atamiyorum doye aklima geliyo allah korusun belim hala cok agriyor kasiklarda arada 1 dakikalik falan sanci oluyo sizlerinde boyle oluyormu biraz anlatin lutfen

Fadimana

Kayıtlı Üye
rank
Son adet tarihime gore 8+6 olduk bulanti falan yok 2 hafta once kontrole gitmistim iyiydik fakat kahve rengi damla damlanidrar sonrasi ve akinti seklinde geliyo bazen saha sık bazen azaliyo progeston kalcadan igne kullaniyorum ama korkuyorum dusuk yapiyorumsa acaba ilaclardan dolayimi atamiyorum doye aklima geliyo allah korusun belim hala cok agriyor kasiklarda arada 1 dakikalik falan sanci oluyo sizlerinde boyle oluyormu biraz anlatin lutfen
Kullandıkların düşük önleyici zaten kahverengi akıntı duruma göre değişir ama doktoruna danış normal mi de ilişki ye felan ara vermelisin bol bol dinlen

Mucizebebek

Kayıtlı Üye
rank
Kullandıkların düşük önleyici zaten kahverengi akıntı duruma göre değişir ama doktoruna danış normal mi de ilişki ye felan ara vermelisin bol bol dinlen
Esim yanimda degil 1 aydir surekli yatiyorum zaten
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Burda vakit kaybetmeden doktoruna danış bence bu hem senin hem bebek için daha iyi
Doktorada ulasamiyorum hastahane cok uzak yanlizim annem calistigi icin tekde gidemiyorum ne yapacagmi sasirdim cok korkuyorum sirtimin agrisi gecmiyo surekli uzaniyorum akintida bi cogaliyo bi azaliyo

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Bulantı olmaması iyi bence olunca çok çektiriyor.. doktor kesenin yerinden bilir bence sorun olsa söylerdi diye düşünüyorum sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Esim yanimda degil 1 aydir surekli yatiyorum zaten
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Doktorada ulasamiyorum hastahane cok uzak yanlizim annem calistigi icin tekde gidemiyorum ne yapacagmi sasirdim cok korkuyorum sirtimin agrisi gecmiyo surekli uzaniyorum akintida bi cogaliyo bi azaliyo
Korkma canım ama yakında başka bir hastane varsa görün bencede

Gülşah006

Kayıtlı Üye
rank
Kahve akıntı bende gecirdim kırmızıya dönerse kork dedi normal ama Progestan kullandım şükür simdi iyi ama görün yinede vakit kaybetme canım.

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar