Sorum var 8 haftalık bebeğin görünmemesi :(

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 1prensannesi tarafından oluşturulan 8 haftalık bebeğin görünmemesi :( başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 334 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 8 haftalık bebeğin görünmemesi :(
Konbuyu başlatan 1prensannesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

1prensannesi

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar daha önce boş ve mol gebeliğim oldu dün gittim 7+6 haftalık olmasına rağmen yine kese göründü bebek yoktu :( başına gelen var mı doktora sordum 8 haftalık ama görünmesi gerekmez mi, dedi daha kese küçük sen hafta olarak takip etme falan daha önce de başıma geldiği için korkuyorum :( dua edin lütfen 10 gün sonra yine gidicem

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Hanımlar daha önce boş ve mol gebeliğim oldu dün gittim 7+6 haftalık olmasına rağmen yine kese göründü bebek yoktu :( başına gelen var mı doktora sordum 8 haftalık ama görünmesi gerekmez mi, dedi daha kese küçük sen hafta olarak takip etme falan daha önce de başıma geldiği için korkuyorum :( dua edin lütfen 10 gün sonra yine gidicem
Canım 10 haftaya kadar zamanı var benim ilk gebeligimde 2 kese vardı bekledik ama bostu içini ferah tut

Tüm sayfalar yüklendi.