Karın ağrısı normal mi acaba
M MrymCetinkaya Kayıtlı Üye Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 983 2 Haziran 2021 #2 Kanama olmadığı sürece ilk haftalarda kasık ağrısı, karın ağrısı, gaz sancısı, baş donmesi, bulantı, iştahsızlık felan normal durumlar.
Kanama olmadığı sürece ilk haftalarda kasık ağrısı, karın ağrısı, gaz sancısı, baş donmesi, bulantı, iştahsızlık felan normal durumlar.
A Aselaras Kayıtlı Üye Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 4,337 2 Haziran 2021 #3 İlk 3 ay çok şiddetli olmadıkça normal
Merve_berkk Kayıtlı Üye Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 5,715 3 Haziran 2021 #4 Leyley' Alıntı: Karın ağrısı normal mi acaba Genişletmek için tıkla ... Şiddetli oluyorsa normal değil canım dra git, ama normalse ağrın gaz sancısı veya kabızlık varsa ondan olabilir canım
Leyley' Alıntı: Karın ağrısı normal mi acaba Genişletmek için tıkla ... Şiddetli oluyorsa normal değil canım dra git, ama normalse ağrın gaz sancısı veya kabızlık varsa ondan olabilir canım
Y Yardım arkadaşlar acil!! Guest 10 Haziran 2021 #5 Geçmiş olsun. Neymiş sebebi acaba bende gaz sancısı çekiyorum ne yapacağımı bilemiyorum
E Elisa ikra34 Kayıtlı Üye Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 458 10 Haziran 2021 #6 Leyley' Alıntı: Karın ağrısı normal mi acaba Genişletmek için tıkla ... Bnmde oluyordu cnm korkma ama dayanilmayacak gibiyse git doktora
Leyley' Alıntı: Karın ağrısı normal mi acaba Genişletmek için tıkla ... Bnmde oluyordu cnm korkma ama dayanilmayacak gibiyse git doktora