Sanaldan fal baktım ama gerçek çıktı falım
Kız inanmak bile çok günah hatta atıp baktırmak ay . İnanmayın şöyle şeylere hiç denemeyin bileKız inanma böyle şeylere Allah bilir o tesadüf tür bence ben önce çok inanırdım ama şimdi hiç umurunda değil
Abla ismail le bu aralar çok inatlasiyoruz o bile falımda çıktıİnanma canım böyle şeylere
Kız yalan değil önce denerdim ha ama şimdi hiç yani nasıl böyle şeyler yaptım diye düşünüyorumKız inanmak bile çok günah hatta atıp baktırmak ay . İnanmayın şöyle şeylere hiç denemeyin bile
Eşimle bu aralar cok inatlasiyorum illa tutulmuş boşanma davasını açmak için onu ikna etmeye çabalıyorum bu aralarKız inanma böyle şeylere Allah bilir o tesadüf tür bence ben önce çok inanırdım ama şimdi hiç umurunda değil
Resmini çekip atmadim ki sanal fincan baktırdımKız inanmak bile çok günah hatta atıp baktırmak ay . İnanmayın şöyle şeylere hiç denemeyin bile
Resmini çekip atmadim ki sanal fincan baktırdımKız inanmak bile çok günah hatta atıp baktırmak ay . İnanmayın şöyle şeylere hiç denemeyin bile
Kız inanma böyle şeylere Allah bilir o tesadüf tür bence ben önce çok inanırdım ama şimdi hiç umurunda değil
Kız inanma böyle şeylere Allah bilir o tesadüf tür bence ben önce çok inanırdım ama şimdi hiç umurunda değil
Kim boşanma davası açmak istiyor canım sen mi o mu ?Eşimle bu aralar cok inatlasiyorum illa tutulmuş boşanma davasını açmak için onu ikna etmeye çabalıyorum bu aralar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Resmini çekip atmadim ki sanal fincan baktırdım
kiz Kardeşimde kullaniyor hepside cikiyor
kiz Kardeşimde kullaniyor hepside cikiyor
Canım çok günah olduğunu biliyo muydun yani uyarmak istedim kişi bildiği şeyi din kardeşine söylemeli uyarmalı yinede sen bilirsin inaniyosan saygı duyarım ama inanma bence bunlar sadece tahmin yürütür canım fala baktiran da inanan da kırk gün kırk gece dinsiz imansız kaliyomusSanaldan fal baktım ama gerçek çıktı falım
Biliyorum qblqmCanım çok günah olduğunu biliyo muydun yani uyarmak istedim kişi bildiği şeyi din kardeşine söylemeli uyarmalı yinede sen bilirsin inaniyosan saygı duyarım ama inanma bence bunlar sadece tahmin yürütür canım fala baktiran da inanan da kırk gün kırk gec5e dinsiz imansız kaliyomusot